Moonlight Trailer
Trailer #1 02:47

Private Benjamin (1980)

Comedie | 06 October 1980 (United States of America)

Benjamin, recrut fara voie (1980)

Private Benjamin

Comedie (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Howard Zieff, Barry Levinson

Producător:

Warner Bros. Pictures

Dată lansare (SUA):

6 Octombrie 1980

Dată lansare (Romania):

20 Octombrie 2021

<p>Judy Benjamin, o evreica din clasa de sus a societatii, a fost crescuta sa creada ca nu poate si nu trebuie sa faca nimic in viata, in afara de a fi sotia cuiva. Cand cel de-al doilea sot ii moare subit in noaptea nuntii, Judy se hotaraste sa se inroleze in armata. Ceea ce parea initial o decizie catastrofala se dovedeste ulterior a fi o alegere bunicica. Incetul cu incetul, Judy devine un soldat bun. </p><p>Problemele reale apar in momentul in care superiorul sau incepe sa-i faca avansuri. Ea este in cele din urma transferata la sediul NATO din Europa, in Franta, unde il reintalneste pe francezul Henri, ginecolog, cu care in trecut avusese o scurta aventura. Este pusa in situatia de a alege intre armata si Henri.Cei doi se hotarasc sa se casatoreasca, dar oare le vor iesi planurile?<span style="font-size: 13px; line-height: 17px; font-family: Arial" class="Apple-style-span"><br /></span></p>

Recenzii

eedy

08.09.2018

Comedie foarte buna sau asa e cind femeile fac armata...

6 1

Doina1952

08.09.2018

O super comedie, realizata cu mult umor si sarmanta Goldie Hawn reuseste inca o creatie actoriceasca deosebita.Daca ar fi sa-i raspund lui eedy: DA ASA ESTE CAND FAC FEMEILE ARMATA, dovedesc ca sunt la inaltimea barbatilor si cu ambitia care le caracterizeaza, nu odata ii depasesc dovedind o data in plus ca pot face absolut tot , mentinandu-si in acelasi timp farmecul si frumusetea.

8 1

NegoitaPaul

08.09.2018

Un film pe masura simpaticei actrite principale Goldie Hawn. Credeati ca femeile nu se pot integra prea bine intr-un mediu dur si ostil? Ei, bine va inselati! Pvt. Judy Benjamin stie asta cel mai bine. In momentul in care sotul ii moare neasteptat in timpul actului de daruire trupeasca din noaptea nuntii Judy primeste marturia unui recrutor care ii reda o imagine a unei armate care beneficiaza de fenomenul de "luxuria" si pe deasupra mai primesti si 495 de dolari pe luna impreuna cu cazarea demna de o printesa. Imaginea fermecatoare redata de recrutor este insa total diferita pentru Judith in momentul in care ajunge la destinatie si este dezamagita de absenta iahturilor promise. Confruntandu-se cu vestea data de proprii ei parinti ca nu vor sa o mai vada in fata ochilor aceasta ramane in armata si incepe lupta! Dar ce te faci ca dupa succese in cariera, te loveste si dragostea...? Un film care depaseste asteptarile. Multumesc pentru recomandare unui ceinefil foarte inspirat si totodata unui utilizator care se afla in top zece in acest site, Doina1952 a carui parere o puteti citi mai sus.

3 2

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top