Moonlight Trailer
Trailer #1 01:43

Private Resort (1985)

Comedie | 03 May 1985 (United States of America)

Private Resort (1985)

Private Resort

Comedie (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

George Bowers

Scenariști:

Gordon Mitchell

Producător:

TriStar Pictures

Dată lansare (SUA):

3 Mai 1985

Dată lansare (Romania):

27 Octombrie 2020

Actiunea filmului se petrece in weekend, vara, la mare, intr-un hotel din Miami. Aici se cazeaza Ben si Jack, pentru a-si petrece vacanta. Distractia lor este sa agate cat mai multe fete frumoase si bogate. Lucrurile se complica cand in acelasi hotel se cazeaza si Maestrul, el fiind un hot de bijuterii. Strategia prin care jafurile acestuia reusesc, este deghizarea in femeie, trecand astfel neobservat. La aparitia Amandei Rwling, acesta devine foarte interesat de ea, mai degraba de colierul ei cu diamante. Astfel incepe o cursa contra cronometru, in care intamplarile hazlii nu intarzie sa apara la tot pasul, si sa binedispuna din plin spectatorul.

Recenzii

asy

08.09.2018

un fim de nota 20... este vorba despre 2 tineri , jack shi Ben ce ishi petrec o saptamana a o statiune . aici intampla nenumarate traznai , confuzii in lupta lor de a cuceri fetele .

1 2

asy

08.09.2018

daca ati vazut seria de filme "Home alone" , shi v-a placut , cu siguranta a sa va placa shi filmul acesta

1 1

lau72

08.09.2018

Doi adolescenti , Jack si Ben , prieteni foarte buni , pleaca in vacanta cu gandul la trei lucruri : fete , fete , fete .Dar In hotelul in care se cazeaza sunt nu numai vantatori de sex , ci si de bijuterii , iar cand vanatorile si vantorii se amesteca apar accidente ........... O comedie estivala plina de decolteuri si muzica disco , iar Johnny Depp la a doua sa aparitie la nici 22 de ani este irezistibil

3 1

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top