Copilul problema 2 (1991)

Problem Child 2

Comedie (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Brian Levant

Scenariști:

Scott Alexander, Larry Karaszewski

Producător:

Imagine Entertainment, Universal Pictures

Dată lansare (SUA):

3 Iulie 1991

Dată lansare (Romania):

25 Iulie 2021

Dupa ce divorteaza de sotia sa, Ben isi ia fiul sociopat si se muta in alt oras. Aici, el va descoperi o droaie de femei divortate ahtiate dupa barbati singuri. Una dintre acestea, Lawanda va reusi sa-l prinda in plasa pe burlac. Numai ca ea nu-l poate inghiti pe fiul acestuia si intentioneaza sa-l trimita la o pensiune, dupa ce il ia de sot pe Ben. Micutul drac impielitat, cu ajutorul unei alte fetiscane, ii va dejuca insa planurile.

Recenzii

denyssa_love

08.09.2018

Super comedie!! Nota 10 pentru film si pentru copil , care desi are o varsta frageda, isi joaca rolul perfect. Recomand .

1 1

mihaelatb

08.09.2018

Femeia aia a facut cea mai mare greseala cand s-a hotarat ca-l vrea pe Ben, caci incep sa apara problemele: gandacii si alte insecte apar din salata,pietre imense se rostogolesc in timpul ceremoniei de nunta si daca nu era suficient un pusti ostil, apare si o pustoaica plina de prea mult temperament !

0 2

Simooo

08.09.2018

un film slab cu o regie si o distributie mediocra. este amuzant daca ai varsta de 10 ani probabil in rest in multe faze este doar dezgustator. cine vrea sa vada oameni care vomita sau alte lucruri dezgustatoare ca in acest film.

0 2

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top