Moonlight Trailer
Trailer #1 01:46

Prozac Nation (2001)

Dramă | 08 September 2001 (Canada, United States of America)

Tanar si deprimat in America (2001)

Prozac Nation

Dramă (Canada, United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Erik Skjoldbjærg

Dată lansare (SUA):

8 Septembrie 2001

Dată lansare (Romania):

22 Iunie 2021

Elizabeth Wurtzel este o tanara scriitoare talentata, care tocmai a absolvit liceul si castiga o bursa la Universitatea Harvard. Ea spera ca aceasta facultate sa-i schimbe viata, scapand de mama ei si de trecutul ei tulburat, care implica divortul parintilor ei si singuratatea. Dupa sosire, problmele lui Elizabeth par sa fie doar la inceput, pentru ca nu este in stare sa tina pasul cu orarul, cu cursurile, sa-si aranjeze timpul liber, asa ca devine dependenta de Prozac, medicamentul antidepresiv minune, dar care nu reuseste decat sa-i complice si mai mult viata in timp ce se zbate sa treaca emotional si fizic peste primul an de facultate.

Recenzii

Peitho

08.09.2018

Un film pe care l-am revazut de 11 ori. Christina Ricci si-a jucat excelent rolul. Eu acord nota 10.

2 4

El_KaPpa

08.09.2018

O drama profunda si o poveste ce merita toata atentia iar Christina Ricci face un rol foarte bun. Problema este modul cum este realizat filmul, unul greoi si care oricat m-am chinuit nu a reusit sa imi capteze atentia necesara. Nu este un film prost dar este unul care iti solicita multa rabdare daca vrei sa-l vezi pana la final cu toate ca nu tine decat 90 minute.

6 1

Aurelianus_Maximus

08.09.2018

Un tulburator film psihologic....care nuanteaza problemele societatii moderne si dramele traite de tinerii sensibilizati de despartirea parintilor.... Un film bun...

1 1

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top