Moonlight Trailer
Trailer #1 00:00

Psycho II (1983)

Horror, Mister, Thriller | 03 June 1983 (United States of America)

Psihoza II (1983)

Psycho II

Horror, Mister, Thriller (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Richard Franklin

Scenariști:

Tom Holland

Producător:

Universal Pictures, Oak

Dată lansare (SUA):

3 Iunie 1983

Dată lansare (Romania):

27 Mai 2022

Psycho II continua firul actiunii din primul film, cel regizat de celebrul regizor Alfred Hitchcock. In a doua parte a francizei, Norman Bates (Anthony Perkins), ce fusese inchis in filmul anterior, pentru uciderea unor persoane, intr-un institut psihiatric, este judecat si eliberat, pe motiv ca acesta si-a recapatat starea normala a mintii, desi Lila Loomis, sora lui Marion Crane, ucisa in memorabila scena a dusului, este convinsa ca Norman nu este nici acum in toate mintile. Si, dupa 22 ani, el se intoarce acasa. Pentru reabilitare, Norman Bates este angajat ca ajutor de bucatar intr-un restaurant din apropierea motelului al carui proprietar este. Intr-o seara, o colega de munca, Mary (Meg Tilly), are probleme personale si nu are unde sa stea, asa ca Bates, saritor, ii ofera acesteia o camera in motelul lui. Mary accepta cu greu, iar cand ajung, Norman vede ca hotelul sau este transformat intr-un spatiu unde se consuma droguri si au loc tot felul de ilegalitati. Astfel, Mary se vede nevoita sa stea sub acelasi acoperis cu barbatul pe care tocmai il cunoscuse. Acoperisul sub care au avut loc scenele inspaimantatoare din viata lui Norman Bates si unde acesta se stapaneste cu greu sa-si pastreze luciditatea. Viata celor doi continua, dar sirul mortilor reincepe. Iar Mary, convinsa ca nu el e vinovatul, incearca sa-i dovedeasca inocenta. Dar si Mary are secretul ei.

Recenzii

recoll

08.09.2018

Partea a II-a ceva mai alerta.Psihopatul Norman Bates(Anthony Perkins)este eliberat de la ospiciul de nebuni unde a stat inchis multi ani dupa ce si-a omorat mama si alte cateva persoane care au noptat la motelul la care el este proprietar;criminalul pare sa isi fi revenit dupa tratament dar nu este chiar asa.Lila Loomis si fiica ei Mary Loomis incearca sa-l faca sa innebuneasca din nou insa ceea ce nu stiu ele este faptul ca un psihopat va ramane mereu un psihopat ,astfel cele doua nu fac altceva decat sa-i confere lui Norman un alibi pentru a scapa de inchisoare pentru noile crime comise si astfel vom ajunge la deznodamant in partea a III-a. Mi-a placut scenariul acestei parti,destul de bine gandit si interpretat mai face sa vizualizez si partea a 3!

3 1

green.teeth

08.09.2018

Intr-un mod absolut uimitor, aceasta parte a seriei aproape intrece celebrul film al lui Alfred Hitchcock. Mi-a placut la fel de mult, desi ma asteptam sa dau peste o urmare patetica a unui succes rasunator. Povestea pare mai complicata si mai surprinzatoare, plina de intortocheli si de rasturnari de situatie (in special sfarsitul, care mi s-a parut briliant). Anthony Perkins, magnificul actor, joaca din nou intr-un mod infiorator pe bolnavul Norman Bates, la fel de bina ca si cu 23 de ani inaintea lansarii lui Psycho 2! M-am gandit inainte de inceperea vizionarii filmului ca daca nu-mi place, nu ma uit la al treilea film Psycho. Dar, cum mi-a placut, sigur il voi viziona. Eu sper din toata inima ca se continua la fel de bine actiunea.

0 5

moon_light

08.09.2018

cine a facut descrierea la acest film?:)) halal:) nu o fi auzit de gramatica? auzi "Norman vede CA CAmerele" :)))

3 2

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top