Moonlight Trailer
Trailer #1 01:43

Pumpkinhead (1988)

Fantasy, Horror | 09 June 1988 (United States of America)

Furia monstrului (1988)

Pumpkinhead

Fantasy, Horror (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Stan Winston

Producător:

De Laurentiis Entertainment Group (DEG), Lion Films

Dată lansare (SUA):

9 Iunie 1988

Dată lansare (Romania):

3 Decembrie 2020

Legenda lui pumpkinhead(cap de dovleac).UN grup de tineri practica niste sporturi extreme cu motociclete.In ceal moment un tata fericit alaturi de baiatul se aflau acolo.Baiatul mergea linistit pe campurile unde tinerii practicau sportul extrem si intr-un moment de neatentie tanarul care se afla pe motocicleta pierdu controlul si l-a calcat pe baiat, copilul murind.Atunci tatal veni disperat la baiat plangand dar tot ce avea in cap era sa se razbune infasura baiatul intr-o patura si il puse in masina pe drum se intalni cu un localnic in sat intrebandu-l unde o poate gasi pe vrajitoare. Localnicul intra in masina ii arata indicatiile iar apoi se dadu jos din masina spuand ca mai departe nu merge.Atunci barbatul zari casa vrajitoarei se dadu jos intra.Atunci vrajitoarea il intreba daca vrea cu adevarat asta el spunand ca da.Atunci ea executa ritualul.Urmand ca pumpkinhead sa se ridice mai tarziu si sa-i omoare pe tinerii care i-a omorat copilul.Vrajitoarea il avertiza pe barbat ca daca va incerca sa ii apere va fi si el omorat..

Recenzii

carcel_claudiu

08.09.2018

un film clasic si original merita vizionat un film extraordinar de bine reusit cu horror mult si suspans vizionati-l merita !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1 0

dyon

08.09.2018

intr-adevar un film clasic horror,pentru anul 1988,e bun, eu zic ca merge o data sa-l vizionezi.Nota mea 7

1 0

10_nut

08.09.2018

Un film in regia lui STAN WINSTON. MIa placut ca a fost cu LANCE HENRIKSEN. Am inteles din final ca ED HARLEY adica LANCE HENRIKSEN devine noul PUMPKINHEAD. IL RECOMAND. NOTA MEA 10

1 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top