Moonlight Trailer
Trailer #1 00:52

Pumpkinhead II: Blood Wings (1994)

Horror, Fantasy, Thriller | 19 October 1994 (United States of America)

Pumpkinhead II: Blood Wings (1994)

Pumpkinhead II: Blood Wings

Horror, Fantasy, Thriller (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Jeff Burr

Scenariști:

Constantine Chachornia, Ivan Chachornia

Producător:

Motion Picture Corporation of America

Dată lansare (SUA):

19 Octombrie 1994

Dată lansare (Romania):

4 Decembrie 2020

Bazat pe acelasi fir al povestii din Pumpkinhead 1, moarte urmat de razbunare sangeroasa, in Pumpkinhead 1 firul povestii pleaca de la mutarea familiei Braddock din New York, in Farren Woods, un orasel linistit, unde capul familiei Braddock, Sean Braddock, spera ca postul de serif de aici va fi mai putin riscant decat cel de la sectia de politie din New York si nu va avea parte de cine stie ce evenimente. Fata serifului proaspat instalat se dovedeste a fi pe placul fiului judecatorului din acest oras, un tanar razvratit cu o gasca de prieteni la fel, cu totii cautand aventura si adrenalina. Tinerii gasesc o incantatie in coliba unei vrajitoare apoi il aduc la viata pe Pumpkinhead citind-o asupra unui cadavru ingropat de vrajitoare in interiorul unei pentagrame. Initial considerata inofensiva, se dovedeste a nu fi deloc astfel. Pumpkinhead apare si incepe sa semene moarte printre cei care ii pica in gheare. 

Recenzii

dyon

08.09.2018

este mai bun ca prima parte are suspansul mai bine inghegat,un clasic horror bun dupa parea mea.Nota mea 8.

1 0

ottorobert94

08.09.2018

Intr-adevar putin mai reusit ca prima parte. Plin de suspans si scene socante. Prestatia actorilor a fost putin cam mediocra, insa efectele speciale compenseaza. Nota 8. Merita vazut.

1 0

fenomenoromanesc

08.09.2018

Un clasic al genului horror,si un film mult mai reusit ca prima parte.O poveste bine inchegata,efecte speciale foarte reusite pentru vremea respectiva,scene care te oribileaza,si o atmosfera deosebita.La finalul filmului mi-au dat lacrimile.Nota 10/10 din partea mea,pacat ca nu se mai fac filme de acest gen si in prezent...

1 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top