Quantum Leap (1989)

IMDB Adaugă o recenzie

Dată lansare (SUA):

26 Martie 1989

Dată lansare (Romania):

27 Mai 2022

<p>Incredibilele aventuri ale omului de stiinta Sam Beckett si ale amicului sau holograma, amiralul Albert 'Al' Calavicci. <strong>"Quantum Leap"</strong> trateaza visul dintotdeauna al omului de a zburda liber pe nesfarsitele carari temporale. Sam Beckett este prins intr-un flux temporal, sarind tot timpul dintr-o perioada in alta, incercand de fiecare data sa indrepte rele care au distrus destine si generatii. Amiralul Albert 'Al' Calavicci este, prietenul lui holograma, pe care numai Beckett il poate vedea si auzi. El este mentorul lui Sam. Amiralul este cel care il ajuta dupa fiecare misiune sa revina in prezent. Sam este un hoinar temporal, care spera ca intr-o zi, dupa indreptarea atator fapte din trecutul altora sa-si gaseasca si el drumul inapoi in timpul lui. </p><p>El de fiecare data intra intr-o bucla a timpului si intr-un alt corp de unde risca ss nu se mai intoarca. Desi totul porneste din indarjire stiintifica, Beckett va deveni sclavul experimentului sau pe care il va transforma intr-un joc. Acesta este unul foarte nobil intrucat in urma fiecarui "salt" un om sau mai multi au sansa de a trai o noua viata, el fiind unul din personajele cheie ale trecutului care au facut o diferenta in istoria omenirii.</p>

Recenzii

Badalau

08.07.2009

Unul dintre serialele pe care le vedeam pe Pro7.Un film placut,cu multa aventura,la fiecare episod este vorba despre altceva,te tine cu sufletul la gura,eu credeam ca este mai vechi decat de 20 de ani.Este clar unul din serialele copilariei mele,unul dintre cele mai bune.Imi placea ca filmul se termina cu un nou inceput,cu o noua locatie si ma tinea in suspans, ardeam de nerabdare sa vad urmatorul episod,frumos,nota 8!!!

1 2

mihaelatb

01.04.2014

Unul din serialele preferate.Dorinta omului de a da timpul inapoi pentru a repara greselile facute.Chiar daca sfarsitul este oarecum trist... ramane unul extrem de emotionant. Cei doi interpreti, chiar daca au mai jucat si in alte filme, raman vesnicii Dr. Sam Beckett si Al.

1 1

corcodus

19.07.2016

imi amintesc cu placere de acest serial, l-am vazut in adolescenta si imii amintesc ca eram foarte entuziasmata de el.

0 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top