Moonlight Trailer
Trailer #1 01:28

Quarantine (2008)

Horror, SF, Thriller | 10 October 2008 (United States of America)

Carantina (2008)

Quarantine

Horror, SF, Thriller (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

John Erick Dowdle

Scenariști:

John Erick Dowdle, Drew Dowdle

Producător:

Screen Gems, Andale Pictures, Vertigo Entertainment

Dată lansare (SUA):

10 Octombrie 2008

Dată lansare (Romania):

2 Ianuarie 2009

<p align="justify"> Filmul horror "Quarantine" este un remake al celebrei pelicule spaniole "REC" si se axeaza pe lupta pentru supravietuire a unui mic grup de locatari dintr-o cladire de apartamente situata in partea de sud a Los Angeles-ului impotriva unui virus mortal. </p><p align="justify"> Reportera de stiri Angela Vidal si cameramanul ei sunt trimisi de catre postul de televiziune la care lucrau sa petreaca o noapte la o Companie de pompieri locala impreuna cu echipajul de interventie de acolo, in speranta ca se va petrece un eveniment care sa constituie o informatie de senzatie. Un apel telefonic de urgenta ce parea a fi de rutina ii conduce pe acestia intr-un mic apartament de bloc din care razbateau niste tipete inspaimantatoare, prilej cu care descopera ca ofiterii de politie Wilensky si McCreedy se aflau deja la fata locului. In scurta vreme se dovedeste ca o femeie care locuia in acel apartament a fost infectata cu o tulpina misterioasa, mortala si foarte contagioasa de rabie, care se extinde treptat si la alti vecini ai victimei. Atunci cand autoritatile decid sa nu comunice nimic in mod oficial despre situatia dramatica in care se afla acestia pentru a nu crea o stare de panica in oras si sa instituie carantina in tot imobilul afectat, cei doi membri ai echipei de stiri se trezesc prinsi in capcana alaturi de locatari in interiorul respectivei cladiri. Intrucat accesul locatarilor la televiziune, telefonie fixa, telefonie mobila si internet este intrerupt, in momentul in care starea de carantina este ridicata de catre autoritati singura proba ca aceasta epidemie a existat intr-adevar este caseta video filmata de catre cameramanul Angelei Vidal. </p>

Recenzii

sinradu

08.09.2018

Se răspîndeşte moda filmatului din mînă pentru filmele ce nu se pot hotărî dacă să fie thriller sau horror. Dar tot degeaba, nu încearcă decît să ascundă goliciunea de idei şi sperietura indusă forţat. Exact ca filmul de faţă.

4 8

Tiger

08.09.2018

e naspa rau nu merita vazut deloc!!

2 6

Gabb

08.09.2018

Vroiam tare mult sa vad filmul asta.Din cate am vazut in trailer parea sa fie un film tare interesant si inspaimantator.La inceput asa era, caci nu stiam ce se intampla si din cauza modului de filmare totul era invaluit in mister.Dar pe parcurs din cauza acestui mod original de filmare filmul devenise anost si enervant , caci , desi misterul se rezolvase , haosul (destul de realist) nu oferea o prea mare intelegere a actiunii. Finalul se rezumase la 2 persoane dintre care una tipa si tresarea la cea mai mica miscare...deloc inspaimantator... Inceputul si creatura din final ofera o oarecare bucurie, in rest filmul e foarte enervant.Se putea mai bine.

1 5

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top