Moonlight Trailer
Trailer #1 02:04

Queen of the Damned (2002)

Dramă, Fantasy, Horror | 10 February 2002 (Australia, United States of America)

Regina Blestematilor (2002)

Queen of the Damned

Dramă, Fantasy, Horror (Australia, United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Michael Rymer

Producător:

WV Films LLC, Village Roadshow Pictures, NPV Entertainment, Material, Warner Bros. Pictures

Dată lansare (SUA):

10 Februarie 2002

Dată lansare (Romania):

21 Octombrie 2021

Vampirul Lestat s-a trezit din somnul sau de secole si s-a dedicat muzicii rock. El a infiintat o trupa de hard rock si a devenit imediat o celebritate. Puternica muzica a lui Lestat ajunge la urechile lui Akasha, regina milenara a vampirilor. Aceasta se trezeste din somnul ei adanc si este hotarata sa cucereasca lumea avandu-l pe Lestat ca sot. Cativa vampiri batrani se unesc si incearca sa o opreasca pe regina, chiar daca moartea acesteia ar insemna si moartea lor.

Recenzii

deliceana

08.09.2018

Un film bun pentru fanii acestui gen. Vampirul Lestat devine cu adevarat seducator si enigmatic sub interpretarea lui Stuart Townsend. Puteau totusi sa faca un scenariu mai comprehensibil si mai profund. Unele chestii nu se prea leaga decat poate pentru cei care au citit cartile lui Anne Rice.

8 8

julya_s

08.09.2018

cred ca l-am vazut de vreo 7 ori. mie una mi-a placut foarte mult. intradevar, "Interview with the Vampire" mi s-a parut mai bun, dar si acesta mi-a placut. coloana sonora a fost de exceptie, superba. l-am recomandat si prietenilor dar nu toti au fost la fel de impresionati ca mine. in concluzie e superb doar pentru cei pasionati de acest gen de filme. si felul cum isi interpreteaza Aaliyah rolul, m-a socat,exceptional, nota 10+, ca sa nu mai pomenim si de stuart care nu se lasa mai prejos. chiar daca stiu aproape toate replicile din film, tot m-as mai uita la el. e ceva ce mi-a placut si de care nu cred ca o sa ma plictisesc vreodata.

5 5

kyt4n4

08.09.2018

nu vad nimic asa de extraordinar in acest film... este unul dintre multe alte filme cu si despre vampiri...mie sincer mi-a placut ideea dar nu pot spune a fost extraordinar realizat.

0 1

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top