Moonlight Trailer
Trailer #1 01:56

Queen of the Desert (2015)

Dramă, Istoric | 03 September 2015 (Morocco, United States of America)

Regina deșertului (2015)

Queen of the Desert

Dramă, Istoric (Morocco, United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Werner Herzog

Producător:

Raslan Company of America, Benaroya Pictures, H Films

Dată lansare (SUA):

3 Septembrie 2015

Dată lansare (Romania):

28 Iulie 2021

<p>Povestea “variantei feminine a lui Lawrence al Arabiei”, care a fost Gertrude Bell. Scriitoare, călătoare în jurul lumii, arheolog, explorator, Bell a realizat hărţi şi a fost ataşat politic pentru Imperiul Britanic în Siria, Mesopotamia, Asia, la sfârşitul secolului 20. Ea nu era de viţă nobilă, dar a ajutat la ridicarea unor monarhi pe tron și a contribuit la fondarea statelor moderne Irak şi Iordania şi la instalarea primilor conducători – Regele Abdullah şi Regele Faisal. </p>

Recenzii

Dragos_87

08.09.2018

Un rol foarte bun facut de Nicole Kidman,este un film biografic destul de interesant si care nu il recomand oricui,trebuie multa atentie povestii astfel plictiseste teribil,tocmai de aia nu il recomand,mi-a placut aceasta calatorie interesanta care te poarta in tinuturi formidabile cu povesti fermecatoare,de vazut neaparat!

0 0

corcodus

08.09.2018

filmul nu e destinat celor care iubesc doar filmele de actiune; pentru mine a fost foarte interesant pentru ca am invatat lucruri noi, il recomand celor ce vor sa isi imbogateasca cultura.

0 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top