Moonlight Trailer
Trailer #1 02:01

Quid Pro Quo (2008)

Mister, Dramă, Thriller | 13 June 2008 (United States of America)

Quid Pro Quo (2008)

Quid Pro Quo

Mister, Dramă, Thriller (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Carlos Brooks

Producător:

HDNet Films, Sanford%2FPillsbury Productions

Dată lansare (SUA):

13 Iunie 2008

Dată lansare (Romania):

25 Iunie 2021

<p align="justify">Isaac Knott, un reporter de investigatii de la radiodifuziunea publica, sufera de paralizia membrelor inferioare de la varsta de 8 ani, atunci cand a fost victima unui accident de circulatie in care parintii lui si-au pierdut viata. Desi este condamnat sa traiasca intr-un scaun cu rotile, Isaac nu se considera o persoana cu dizabilitati grave deoarece, in afara de faptul ca nu poate sta in picioare, nu intampina nici un fel de problema in a colinda prin New York in cautarea unor subiecte de senzatie pentru reportajele sale si are o viata sociala relativ normala.</p><p align="justify">Totul se schimba insa atunci cand Isaac Knott primeste un indiciu de la o femeie misterioasa despre existenta unor oameni sanatosi din punct de vedere fizic care isi doresc cu disperare sa devina paraplegici pentru a experimenta un soi de transcendenta spirituala. Intrigat de aceasta informatie stranie si mergand pe firul investigatiei, reporterul o intalneste pe Fiona Ankany, o femeie fatala seducatoare, enigmatica si foarte inteligenta, care vrea la randul ei sa devina paralizata si care se ofera sa ii impartaseasca secretele si motivatiile ei cu conditia ca Isaac sa ii povesteasca cum este viata unei persoane legate de un scaun cu rotile. </p>

Recenzii

dumitru_apostol

08.09.2018

Filmul nu este un thriller in adevaratul sens al cuvantului, impresia continua de-a lungul filmului fiind aceea a unui film cu buget redus care nu exploateaza la maximum subiectul.Ideea filmului este absolut originala si asta m-a facut sa urmaresc filmul cu placere.Cat despre Fiona, nici vorba de minciuni perverse, intentiile ei sunt altele. In concluzie, merita vazut, rar vezi subiecte originale.

1 0

Patronu

08.09.2018

Pe cât de original e subiectul filmului, pe atât e de amar gustul pe care mi l-a lăsat la final. A fost probabil un subiect prea "bolnav" pentru mine. Dacă v-a plăcut Crash-ul lui Cronenberg din '96, probabil o să-l apreciaţi şi pe ăsta.

1 1

berby

08.09.2018

Este ciudat filmul, recunosc, putin psihologic si la final te lasa cu'n gust amar; despre ce se petrece in mintea unui om dupa ce se considera vinovat de o intamplare tragica din trecut; si mai mult pot sa zic e cat se poate de normal ca nu un om paralitic sau ciung sau cu'n alt "defect fizic" vizibil (HANDICAP) trebuie tratat de cei din jur diferit sau sa'l priveasca cu ranchiuna, sau umor, sau ironic, sau semet. Are putine personaje filmul, deci ar trebui "digerat usor" dar nu este asa pentru ca Isaac (Nick Stahl) si Fiona(Vera Farmiga) isi joaca rolurile ca intr'o piesa de teatru, ce eu intotdeauna am apreciat, actorii care sunt in stare sa joace fantastic in filme grele sau mai putin accesibile, cum e si acesta. Oamenii vor sau mai bine zis: "se macina pe interior" la gandul ca au facut pe cineva sa sufere de aceea vor sa'si rascumpere greseala cumva, dar daca constata ca tu nu ai ramas cu sechele si nu te pot ei "ridica din neant" atunci se'ntorc cu spatele si pleaca...... nu o mai lungesc si va spun doar ca nu'i un film pentru oricine si nici pentru sambata seara; nu'i nici tragic, nici trist, nici drama sau obositor, este doar un film SPECIAL pentru noi sa intelegem alti oameni la randul lor SPECIALI, si altfel de mentalitati, concepte si idei despre cei din jurul nostru si sa tratam pe toata lumea cu respect, stima, cinstit si sa privim lucrurile frumoase din noi adica: (calitati) mintea noastra ne poate juca feste uneori asa ca: Va doresc VIZIONARE PLACUTA!

0 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top