Quo Vadis (2001)

Quo Vadis

Dramă, Romantic, Istoric (Poland, United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Jerzy Kawalerowicz

Scenariști:

Jerzy Kawalerowicz

Producător:

Chronos Film, HBO, Kredyt Bank PBI S.A., Zespól Filmowy "Kadr", Telewizja Polska

Dată lansare (SUA):

30 August 2001

Dată lansare (Romania):

27 Octombrie 2021

Ofiterul roman Marcus Vinicius, nepotul lui Petronius, s-a intors recent dintr-un razboi din Asia Minor. O intalneste pe Ligia, in casa generalului Aulus Plaucius, si se indragosteste de ea, insa Ligia fiind crestina, nu vrea sa aiba nici o legatura cu el. Orbit de dragostea pentru ea, Marcus se decide sa o rapeasca, insa este oprit de Ursus, cel care o proteja. Vazand ca nu are succes cu Ligia, incearca din rasputeri sa o uite, dar totul este in zadar si atunci decide sa-si schimbe religia numai sa poate fi cu fata pe care o iubeste.

Recenzii

st_alfa

08.09.2018

Filmul este foarte bn facut si merita sa-l vezi la fel ar fi si mai bn sa citesti romanul lui Henrik Senktievici dupa care e si faut filmul. Acest film ne invata un lucru inportant, ca iubirie fata de Isus Hristos trebue sa fie mult mai mare fata de oarecare iubire pamanteasca.

2 0

ione86

08.09.2018

de foarte putine ori am putea noi spune ca un film e mai bun decat cartea dupa care a fost ecranizat, dar din punctul meu de vedere, acesta este unul dintre ele, poate datorita faptului k filmul nu a pus atat de mult ,accentul pe partea istorica, tratata f bine, insa mult prea mult in carte, ceea ce-i diminueaza din farmec. actori frumosi care si-au intrat bine in rol, cadre tipice bine inspirate, un film reusit ce nu trebuie ratat

2 0

SHELLBY

08.09.2018

O foarte buna ecranizare a unui roman de exceptie!

7 1

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top