Moonlight Trailer
Trailer #1 02:32

RED 2 (2013)

Acțiune, Comedie, Crimă, Thriller | 18 July 2013 (Canada, France, United States of America)

Greu de pensionat 2 (2013)

RED 2

Acțiune, Comedie, Crimă, Thriller (Canada, France, United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Dean Parisot

Scenariști:

Cully Hamner, Warren Ellis

Producător:

DC Comics, Di Bonaventura Pictures, Summit Entertainment, DC Entertainment

Dată lansare (SUA):

18 Iulie 2013

Dată lansare (Romania):

2 August 2013

Pensionatul agent C.I.A Frank Moses reunește echipa sa neobișnuită de operatori de elită, pentru o încercare globală de a da de urma unui dispozitiv nuclear portabil care lipsește.

Recenzii

denis24

08.09.2018

Mi-a placut primul film deci un sequel era binevenit. Un film bun, de vara (cum ati spus si voi), cu destule momente amuzante si necesare sa capteze atentia. Personajele reprezinta marele plus al filmului intrucat subiectul este intalnit in majoritatea filmelor de actiune. Un film ce nu trebuie analizat prea mult, doar savurat cu mult popcorn. Daca va exista o continuare, va fi si aceea binevenita. Nota 7.

1 4

bembex

08.09.2018

Destul de bun filmul,se ridica la nivelul primei parti si lasa si impresia ca urmeaza a 3 a.Chiar destul de imprevizibil pe alocuri.Ma mira faptul ca nu a adunat destul de multe persoane in salile de cinema cel putin in Oradea insa in acelasi timp de difuzare cu alte 2 comedii precum Grown ups si The heat este dificil.Merita !

0 3

carbyeful

08.09.2018

L-am vazut avanpremiera la cinematograf si a meritat fiecare leu! O mult asteptata comedie de actiune de colectie! Cu siguranta se ridica la nivelul primei parti. MERITA vizionat.

1 3

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top