Moonlight Trailer
Trailer #1 01:50

Race to Witch Mountain (2009)

Aventuri, Familie, Fantasy, SF, Thriller, Acțiune | 12 March 2009 (United States of America)

Cursa spre Witch Mountain (2009)

Race to Witch Mountain

Aventuri, Familie, Fantasy, SF, Thriller, Acțiune (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Andy Fickman

Scenariști:

Matt Lopez, Mark Bomback

Producător:

Walt Disney Pictures, Gunn Films

Dată lansare (SUA):

12 Martie 2009

Dată lansare (Romania):

26 Iunie 2009

<p align="justify">   O experta in obiecte zburatoare neidentificate isi uneste fortele cu cele ale unui sofer de taxi lipsit de noroc din Las Vegas pentru a proteja doi frati ajunsi la varsta adolescentei si care sunt inzestrati cu puteri paranormale de tentativele unei organizatii diabolice de a-i captura si de a-i folosi cu scopul de a-si pune in aplicare planurile malefice. </p><p align="justify">   In acest remake al filmului din anul 1975 intitulat "Escape to Witch Mountain", adolescentii orfani pe nume Tia si Tony, aflati in cautarea propriilor origini, devin tinta principala a raufacatorului Burke, care doreste sa exploateze in interes personal capacitatile lor supranaturale ce includ telekinezia si care nu se da in laturi de la nici un siretlic pentru a-i prinde pe copii, lansandu-se intr-o cursa de urmarire a acestora plina de aventuri, actiune si evenimente amuzante. </p>

Recenzii

Adeli

08.09.2018

asi vrea sa vad foarte mult acest film, tema mi se pare foarte interesanta, si actorii sunt alesi foarte bine

0 4

rjoaie

08.09.2018

sunt exceptionale efectele speciale si mi-a placut cum a jucat durul Dwayne Johnson si cred ma merita o nota maxima pentru cele mai bune efecte speciale .Ii dau o nota maxima 10. Astept lansarea unui alt film Tranformers 2 (2009) si Terminator 4:Salvation (2009) si de abia astept sa apara cat mai repede .

3 6

bicuta408

08.09.2018

zncristian....Nu te supara nu-ti zic cu nici o rautate .Eu locuiesc in Belgia si noi aici tot cam 3 luni asteptam pana vedem un film nou.... Oare chiar intotdeauna "ni se intampla cate ceva " pentru ca suntem romani??? Te asigur ca nu are nimeni nimic cu noi ca si natie ....si nu asta e cauza pentru care nu vedem filmele cand le vad americanii..

6 6

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top