Moonlight Trailer
Trailer #1 02:17

Rampart (2011)

Crimă, Dramă | 23 November 2011 (United States of America)

Rampart (2011)

Rampart

Crimă, Dramă (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Oren Moverman

Producător:

Lightstream Pictures, Waypoint Entertainment, TheThird Mind Pictures, Amalgam Features

Dată lansare (SUA):

23 Noiembrie 2011

Dată lansare (Romania):

31 Iulie 2021

În Los Angeles-ul anului 1999, un veteran al Războiului din Vietnam şi un poliţist experimentat pe nume Dave Brown se dovedeşte a fi rasist, şovin, sexist, homofob, mizantrop, arogant, macho şi agresiv, se ghidează după un cod etic propriu şi ia legea în propriile mâini, aplicând-o într-un stil original şi traversând adeseori graniţa dintre bine şi rău fiindcă nu vrea să facă niciun fel de compromis şi nu renunţă la atitudinea lui lipsită de respect faţă de semeni. După ce este înregistrat în timp ce îl bate cu sălbăticie pe şoferul care i-a accidentat maşina, Dave se trezeşte în centrul unui scandal de corupţie ce cuprinde întreg departamentul de poliţie din care face parte, soarta fiindu-i pecetluită de refuzul de a-şi schimba metodele de operare. Interiorizându-şi paranoia, teama şi angoasele, protagonistul îşi dă seama că situaţia începe să-i scape de sub control, mai ales că primeşte sfaturi proaste de la un mentor vârstnic, iar în plan personal se confruntă cu două foste neveste care se întâmplă să fie surori şi să locuiască în vecinătatea casei lui, două fiice care îl detestă sau sunt pe cale să înceapă să-l deteste şi câteva amante pasagere.

Recenzii

ladyme_linda

08.09.2018

mult a durat pana s-a trezit W. Harrelson din "coma"! nerabdarea nu are limite, iar filmul il voi viziona cu siguranta nu doar o data.

1 0

10_nut

08.09.2018

un film plictisitor si foarte lung. Am vazut ce a facut coruptia din om. ILR ECOMAND. NOTA MEA 7

1 3

passaris

08.09.2018

un film bunicel dar cum ai zis si tu 10_nut cam lung dar e bine sa-l vezi Dau nota 7 la acest film dar mai mult pentru actori mai ales ca Woody Harrelson a jucat de nota 10

1 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top