Reconstituirea unei iubiri (2003)

Reconstruction

Dramă, Romantic (Denmark)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Christoffer Boe

Scenariști:

Christoffer Boe, Mogens Rukov

Producător:

Nordisk Film, TV2 Danmark, Director's Cut, HR. Boe & Co.

Dată lansare (SUA):

17 Mai 2003

Dată lansare (Romania):

20 Octombrie 2021

Alex David este un fotograf danez care locuieste in Copenhaga impreuna cu iubita lui suedeza Simone. Intr-o zi barbatul observa pe peronul unei statii de metrou o blonda misterioasa si decide brusc sa o abandoneze pe Simone si sa o urmareasca pe frumoasa straina. Dupa ce poarta o conversatie agreabila intr-un bar cu Aimee, Alex se implica intr-o aventura pasionala cu ea, chiar daca afla ca este maritata cu un scriitor celebru si necomunicativ pe nume August Holm si il insoteste pe acesta la Copenhaga intr-un turneu de prezentare a noului sau roman.<br /> In dimineata urmatoare, Alex David constata cu stupoare ca apartamentul in care isi amintea ca locuise nu mai exista si ca iubita, familia, prietenii si vecinii sai nu il mai recunosc. Oare barbatul a trecut o granita spatio-temporala in timpul noptii de iubire cu Aimee? Oare acesta este un semn divin ca ar trebui sa aleaga un viitor alaturi de Aimee? Oare Universul vrea sa ii predea o lectie lui Alex? Dar care dintre cele doua relatii amoroase este cea reala si care este cea imaginara?

Recenzii

zgub

08.09.2018

unul dintre filmele pe care mi-am dorit sa le revad la scurt timp dupa ce am iesit fascinata din cinematograf.

4 4

Salmoksis

08.09.2018

Fum de tigara, poezie, film de arta nordica, a rotocoalelor de arta, de fum, de fum visator, de vis al unei realitati, realitatea aporecticelor!

6 5

1octav

08.09.2018

Mi-a adus aminte de 2046 oarecum. Limba si spatiul de desfasurare al actiunii contrasteaza cu atmosfera filmului, cu caldura pe care o transmite povestea.

4 2

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top