Moonlight Trailer
Trailer #1 02:41

Red (2008)

Dramă, Thriller | 07 October 2008 (United States of America)

Red (2008)

Red

Dramă, Thriller (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Lucky McKee, Trygve Allister Diesen, George Pollock

Producător:

Billy Goat Pictures, Tenk

Dată lansare (SUA):

7 Octombrie 2008

Dată lansare (Romania):

3 Decembrie 2020

<p align="justify"> Avand la baza romanul omonim al autorului horror Jack Ketchum, filmul "Red" este un thriller cu elemente dramatice care il are in centrul actiunii pe batranul Avery Allan Ludlow, un veteran al razboiului din Coreea, care traieste o viata singuratica intr-un mic oras de provincie, unicul sau prieten fiind un caine in varsta de 14 ani pe nume Red. Atunci cand trei adolescenti turbulenti omoara cainele fara nici un motiv aparent, doar pentru amuzamentul lor personal, Ludlow afla identitatile lor si incearca sa ii aduca in fata justitiei informand autoritatile despre incident. </p><p align="justify"> Deoarece nu reuseste sa obtina nimic pe cale legala, batranul decide sa recurga la alte modalitati de solutionare a problemei, razbunandu-se pe cont propriu si descoperind o satisfactie si o compensatie morala pentru pierderea suferita. </p>

Recenzii

memodanuta

08.09.2018

pare bun dar as vrea totusi sa-l vad pentru a spune o parere

0 5

Patronu

08.09.2018

Povestea unui batran ce-si cauta dreptatea dupa ce cainele sau este omorat de 3 pustani. Daruirea si felul de-a fi al personajului principal mi-au adus aminte de The Straight Story al lui Lynch din urma cu 10 ani. Filmul a fost mai dur decat ma asteptam, iar finalul mi-a parut exagerat. Totusi este un thriller decent ce merita o vizionare.

6 2

konn

08.09.2018

un batran idealist ,suficient de inconstient sa lupte corect inpotriva unor nenorociti pentru care termenul "integritate" nu exista ,isi pierde afacerea ,si e pe cale sa-si piarda chiar viata. bine realizat dar prea lent pentru gustul meu ,avand in vedere ca momentele de thriller dureaza cam 15 minute.

0 2

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top