Casa blestemata (2006)

Red Rover

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Marc S. Grenier

Dată lansare (SUA):

8 Octombrie 2006

Dată lansare (Romania):

1 Decembrie 2020

<p>Will decide să se mute cu sora lui, Kylie, într-o locuinţă părăsită, pe care au primit-o moştenire de la tatăl lor. Bărbatul, de meserie psihiatru, speră că sora lui, într-o continuă depresie încă din copilărie, să se simtă mai bine aici. Dar, odată ajunşi, nu sunt întâmpinaţi prea bine de localnici, care le spun că familia lor este blestemată. </p><p> </p>

Recenzii

Annah

08.09.2018

L-am vazut, si e suuuper-tare! Nu e ca celelalte filme de groaza obscene, fara bun gust... m-a tinut in suspans pana la ultima scena. Jodi si-a jucat f bine rolul ;), that' s for sure!

1 1

Juristul

08.09.2018

Tatal lui Will tocmai a murit, lasand drept mostenire o proprietate nelocuita de pe o insula aflata pe coasta Scotiei. Will (William Baldwin) este psihiatru, iar sora lui, Kylie (Jodi Lyn O'Keefe), sufera de depresie acuta. La varsta de cinci ani ea si-a vazut mama arzand de vie si de atunci e sub medicamentatie, dar, desi internata intr-un ospiciu, tratamentele specializate nu au niciun efect asupra starii ei. Will se hotaraste sa se ocupe personal de cazul ei si o duce in casa tocmai mostenita, unde spera sa aiba linistea si pacea necesare. Doar ca, la aparitia celor doi, reactiile localnicilor de pe insula sunt departe de a fi prietenoase, oamenii pretinzand ca familia lor este blestemata, ca niciunul dintre cei intrati in casa de pe insula nu a mai iesit viu. Afirmatiile lor par la inceput niste barfe rautacioase, caci terapia are efecte pozitive asupra lui Kylie, dar par sa se confirme la scurt timp dupa, cand acesta pretinde ca vede stafii. Cei doi descopera secrete din ce in ce mai terifiante despre predecesorii lor si se trezesc implicati in tot felul de vrajitorii. O poveste nu atat inspaimantatoare, cat intriganta, care te tine cu sufletul la gura pana la ultima fotograma.

1 1

urban-constanta

08.09.2018

Foarte interesant, imi place cum se intoarce plot-ul si daca nu ma insel cu foarte putin sange. Atmosfera super!!! BV!! Red Rover e unul din putinele horror-uri noicu o poveste in spate.

0 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top