Moonlight Trailer
Trailer #1 03:11

Regarding Henry (1991)

Romantic, Dramă | 10 July 1991 (United States of America)

Viata lui Henry (1991)

Regarding Henry

Romantic, Dramă (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Mike Nichols

Producător:

Paramount

Dată lansare (SUA):

10 Iulie 1991

Dată lansare (Romania):

24 Iunie 2021

 Henry Turner este un avocat josnic, fara mila, a carui nevasta este devastata in momentul in care acesta este impuscat in cap in timpul unui jaf. Acesta reuseste sa scape cu viata, dar rana produsa de glonte i-a produs lui Henry cateva "stricaciuni" semnificative la creier, iar acum trebuia sa invete din nou sa vorbeasca, sa mearga, pe scurt, sa functioneze la fel ca inainte. De asemenea, el si-a pierdut cea mai mare parte a memoriei a vietii sale personale, si trebuie sa se acomodeze cu viata langa familia de care nici macar nu-si aminteste. Spre surprinderea sotiei sale si a fiicei acestuia, Henry devine un barbat iubaret si afectuos. Va reusi sa treaca Henry peste toate aceste piedici ale vietii sale?

Recenzii

eedy

08.09.2018

un film tulburator,despre cum se schimba soarta unui om si a celor din jurul lui din cauza unor nenorociti care il ataca miseleste

2 2

GreenLand

08.09.2018

un film fantastic!!!

0 1

SnowAngel

08.09.2018

Henry Turner (Harrison Ford) este un avocat de succes din New York care isi propune sa castige cu orice pret, chiar daca asta inseamna sa-si sacrifice familia. Insa un singur glont este de-ajuns sa puna punct carierei lui Henry, lasandu-l imobilizat la pat si fara nici o amintire a vietii lui de pana acum. Nevoit sa o ia de la inceput, Henry Turner afla pas cu pas crudul adevar despre un strain...despre el insusi. Premii: Anette Bening castiga premiul ALFS (London Critics Circle Film Awards).

0 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top