Moonlight Trailer
Trailer #1 02:11

三国之见龙卸甲 (2008)

Acțiune, Istoric, Dramă | 03 April 2008 (China, Hong Kong, South Korea)

Regatul dragonilor (2008)

三国之见龙卸甲

Acțiune, Istoric, Dramă (China, Hong Kong, South Korea)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Daniel Lee

Producător:

Visualizer Film Productions, Taewon Entertainment

Dată lansare (SUA):

3 Aprilie 2008

Dată lansare (Romania):

23 Septembrie 2021

<p align="justify">    Intrucat China era macinata de razboiul civil, un om obisnuit pe nume Zhao Zilong, provenit dintr-o familie umila, s-a inrolat ca simplu soldat in armata lui Liu Bei din tinutul Shu si a reusit datorita curajului deosebit sa promoveze la rangul de general si sa devina o figura de legenda in istoria tarii sale. Zhao Zilong a obtinut prima victorie in batalia de la Changban, invingandu-l pe conducatorul tinutului Wei pe nume Cao Cao, dupa care nu a mai fost niciodata doborat pe tot parcursul indelungatei sale cariere militare, motiv pentru care a fost supranumit "Generalul neinvins". Salvandu-l pe fiul lui Liu Bei pe nume A Dou din ghearele soldatilor lui Cao Cao si determinandu-l pe acesta din urma sa isi piarda sabia personala in aceasta confruntare, Zhao Zilong a castigat aprecierea tinerei nepoate a lui Cao Cao - Cao Ying, care a jurat sa il captureze intr-o zi in viata si sa razbune astfel umilinta pe care o indurase bunicul sau in aceasta lupta. </p><p align="justify">    Deoarece tronul Chinei a fost preluat rand pe rand de catre o multime de regi orgoliosi si beligeranti, iar tara a continuat sa ramana divizata, nimeni nu a reusit sa puna capat razboiului si astfel, la varsta de 71 de ani, lui Zhao Zilong i s-a cerut inca o data sa porneasca o ultima si glorioasa campanie militara impotriva conducatorilor regatului Wei si impotriva indraznetei luptatoare Cao Ying. </p>

Recenzii

ovidiuteaca

08.09.2018

L-am vazut, si e un film deosebit, in stilul chinezilor. Cu istorie, cu un erou sau doi, cu lupte si multi figuranti (asta daca nu cumva au folosit mult calculatorul).

0 0

Anfion

08.09.2018

Am cautat de mult un film bun ... Se pare ca insfarsit l-am gasit !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2 2

iubytelxxl

08.09.2018

un film de nota 10 foarte bun filmul

2 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top