Moonlight Trailer
Trailer #1 02:31

Remember Me (2010)

Dramă, Romantic | 12 March 2010 (United States of America)

Amintește-ți de mine (2010)

Remember Me

Dramă, Romantic (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Allen Coulter

Scenariști:

Will Fetters

Producător:

Summit Entertainment

Dată lansare (SUA):

12 Martie 2010

Dată lansare (Romania):

12 Martie 2010

Tyler si Ally sunt doi tineri in familiile carora s-au petrecut adevarate tragedii. Dupa ce fratele sau se sinucide, parintii lui Tyler divorteaza, iar acesta ajunge sa fie un introvertit care trece in viata ca un somnambul. Ally la randul ei este o adolescenta care, dupa ce o vede pe mama ei ucisa in fata ochilor sai decide sa-si traiasca viata la maxim. O intamplare face ca Tyler sa fie arestat de tatal lui Ally, iar astfel, cei doi se intalnesc si ajung sa fie un cuplu. Iubirea ii uneste si ii invata cat de important e sa iubeasca cu pasiune si sa traiasca din plin fiecare clipa. Lucrurile se complica si devine incert daca fragila legatura va reusi sa supravietuiasca tragediilor personale pe care le-au experimentat acestia.<br />

Recenzii

223 Ordonare după: | |

Stephenie.Nyx

08.09.2018

Este un film foarte bun, de fapt; jocul actoricesc este OK, iar subiectul a fost o alegere extrem de fericita. Inca de la inceput m-a atras si am descopert ca alegerea pe care am facut-o a fost foarte buna. De vazut.

0 0

iancdiana

08.09.2018

vreau sa-l vad

0 0

ella_3

08.09.2018

foarte reusit...merita un 10. mi-a placut enorm..simplitatea,mimica fetelor,gesturile...tot. o poveste aparent banala..dar pe parcurs te face sa reflectezi la relatiile de familie,de dragoste..un final ,aparent, neasteptat care marcheaza in sensul bun.. o ora dupa ce am vazut filmul ..nu puteam sa mai scot un cuvant,ceea ce e...uau ! :)

0 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top