Moonlight Trailer
Trailer #1 01:55

Fauteuils d'orchestre (2006)

Comedie, Dramă, Romantic | 15 February 2006 (France)

Rendez-vous pe Avenue Montaigne (2006)

Fauteuils d'orchestre

Comedie, Dramă, Romantic (France)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Danièle Thompson

Dată lansare (SUA):

15 Februarie 2006

Dată lansare (Romania):

22 Decembrie 2006

Catherine este o faimoasa si bogata actrita de telenovele, care vrea cu orice pret sa dea lovitura si pe marele ecran. Ea se pregateste sa joace intr-o farsa de Feydeau ce urmeaza sa aiba premiera pe 17 ale lunii, insa, in ciuda intregului succes de care se bucura, se tot intreaba daca ceea ce face are un scop si o valoare. Jean-François este un pianist extraordinar, cu o reputatie internationala si se pregateste pentru marele concert din Beethoven pe care trebuie sa-l sustina pe 17, desi tot ceea ce isi doreste el de fapt este sa fie singur. Jacques, un fost om de afaceri care s-a transformat intr-un cunoscator de arta, a acumulat o vasta colectie de arta, dar pe 17 aceasta urmeaza sa fie vanduta. Toti trei si-au dedicat viata artei si cu toate acestea, cu ce fel de vieti i-a rasplatit ea? Uneori drumurile li se intersecteaza si-si varsa amarurile la cafeneaua unde-i serveste Jessica, de curand ajunsa in Paris, aflata la randul ei in cautarea celebritatii si a bogatiei.

Recenzii

polissimo

08.09.2018

Un film care nu anunta nimic, dar care a reusit sa fie foarte bine facut..e chiar emotionant si mesajul este unul profund uman.

5 0

Cluc

08.09.2018

Filmul este interesant pentru că urmăreşte destinele a mai multe personaje, separate şi totuşi cu o legătură între ele. Personajele, de profesii diferite ( chelneriţă ,portăriţă, actriţă, pianist ...) reusesc să capteze atenţia prin momentele vieţii lor,şi iubirea care trece peste bariere sociale.

2 1

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top