Moonlight Trailer
Trailer #1 02:04

Resident Evil: Afterlife (2010)

Acțiune, Aventuri, Horror, SF | 09 September 2010 (Canada, France, Germany, United States of America)

Resident Evil : Viaţa de apoi (2010)

Resident Evil: Afterlife

Acțiune, Aventuri, Horror, SF (Canada, France, Germany, United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Paul W.S. Anderson, Georg Jacoby

Producător:

Screen Gems, Impact Pictures, Davis-Films, Constantin Film Produktion

Dată lansare (SUA):

9 Septembrie 2010

Dată lansare (Romania):

17 Septembrie 2010

Cea de-a patra parte a francizei "Resident Evil", care are la baza un joc video de succes, recurge pentru prima data la tehnologia 3D. "Resident Evil: Afterlife" este un horror science-fiction al carui personaj principal este Alice, o supravietuitoare a periculosului virus care a lovit si devastat orasul Los Angeles cu cinci ani in urma si care a transformat pe toti cei infectati in zombii. Luptandu-se in continuare cu Albert Wesker, presedintele corporatiei Umbrella, care si-a stabilit cartierul general la Tokyo si comunica prin intermediul hologramelor cu subalternii sai, curajoasa Alice beneficiaza de sprijinul neasteptat al vechii ei prietene Claire Redfield pentru a-i cauta pe supravietuitori si a-i conduce spre un loc in care sa se simta in siguranta. Atunci cand Alice si camarazii ei ajung in Los Angeles, constata faptul ca metropola este condusa de catre o armata formata din mii de morti vii care vor sa ii atraga intr-o capcana mortala.

Recenzii

benc1989

08.09.2018

de abia astept sa vad filmul pt ca jensen ackles joaca in el:D:D:D.jensen e cel mai sexy actor de la Hollyhood si cel mai bun actor. :-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*

4 23

Mari.

08.09.2018

Nu poti sa spui ca-i cel mai bun, pentru ca fiecare e bun in mod diferit. De maine intr-un an o sa vedem si noi filmul, sper sa fie bun.

2 13

10_nut

08.09.2018

ASTAZI ESTE LANSARE FILMULUI RESIDENT EVIL:AFTERLIFE DE ABIA IL ASTEPT

1 11

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top