Moonlight Trailer
Trailer #1 02:31

Resident Evil: Extinction (2007)

Horror, Acțiune, SF | 20 September 2007 (Australia, France, Germany, United Kingdom, United States of America)

Resident Evil: Disparitia (2007)

Resident Evil: Extinction

Horror, Acțiune, SF (Australia, France, Germany, United Kingdom, United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Russell Mulcahy, Robert Rodriguez

Producător:

Screen Gems, Impact Pictures, Davis-Films, Constantin Film Produktion, Resident Evil Productions

Dată lansare (SUA):

20 Septembrie 2007

Dată lansare (Romania):

2 Noiembrie 2007

A treia si ultima parte a succeselor de 100 de milioande dolari "Resident Evil", "Resident Evil:Extinction" se bazeaza iar pe celebra serie de jocuri video si reia povestea de acolo de unde s-a terminat partea a doua. Alice (Milla Jovovich), care acum se ascunde in desertul Nevada, isi uneste din nou fortele cu L.J. (Mike Epps) si Carlos Olivera (Oded Fehr), impreuna cu noii supravietuitori Claire (Ali Larter), K-Mart (Spencer Locke) si Nurse Betty (Ashanti) pentru a incerca sa elemine virusul mortal care ameninta sa transforme toate fiintele vii in zombie... si sa caute dreptate. De cand a fost capturata de Corporatia Umbrella, Alice a fost subiectul unor experimente biogenice si este modificata din punct de vedere genetic, cu puteri, simturi si dexteritate supra-omenesti. Aceste abilitati, alaturi de altele, vor fi necesare daca vor dori sa ramana in viata.

Recenzii

Patronu

08.09.2018

Văd că au intrat într-o mare pană de idei producătorii. Filmul e un fel de Mad Max cu zombie. O ciorbă de poveste ce-i va pasiona probabil doar pe fanaticii jocurilor pe calculator, o Milla cam obosită şi unde mai pui că şi singura chestie la care ai aşteptări de la un asemenea film, efectele speciale, e mult sub pretenţii. Slab...

17 23

ssebastianovidiu

08.09.2018

Mie mi-au placut la fel de mult toate trei.Film mai bun cu zombie nu gasesti.Milla Jovovich e una din preferatele mele.Ceea ce nu-mi place e ca se pune accentul tot mai mult pe tehnologie.

1 3

Laura34215

08.09.2018

Actiune buna, te tine in suspans.

8 7

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top