Moonlight Trailer
Trailer #1 02:31

Resurrecting the Champ (2007)

Dramă | 14 June 2007 (United States of America)

Resurrecting the Champ (2007)

Resurrecting the Champ

Dramă (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Rod Lurie, Dave Meyers

Producător:

Battleplan Productions, Yari Film Group, Phoenix Pictures, Alberta Film Entertainment

Dată lansare (SUA):

14 Iunie 2007

Dată lansare (Romania):

25 Iunie 2021

<p>Traind in saracie pe strazile din Denver, impingand zilnic un carucior ce contine toate lucrurile sale, un barbat strigat de catre ceilalti "Campionul(The Champ) este un fost boxer caruia perioada de glorie i-a trecut de mult. Reporterul Erik Kernan cunoaste si el sentimentul decaderii. A trait tot timpul in umbra tatalui sau, un jurnalist celebru si incearca sa dea lovitura pe cont propriu. El incearca sa reinvie Campionul si sa-si ofere un articol de neuitat, dar in acelasi timp se redescopera pe sine si isi reexamineaza relatia cu familia din care provine cu ajutorul batranului boxer.</p><p> </p>

Recenzii

Bogdamn

08.09.2018

Inca un rol foarte bine interpretat de Samuel L. Jackson. Imi plac filmele care au la baza un lfapt real mai ales atunci cand totul este realizat intr-o maniera profesionista si in plus te si surprind. Nu m-am asteptat ca lucrurile sa ia o asa intorsatura. Fain film.

1 1

bebeto32

08.09.2018

Interpretare foarte buna , un film deosebit...actorii nota 10.

2 1

radukn

08.09.2018

Un film sensibil si foarte bine jucat. E genul de drame psihologice care prind mai putin la publicul de astazi. Poate putin cam lung (aproape doua ore) dar tragand linia de final zic ca a meritat.

2 1

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top