Moonlight Trailer
Trailer #1 01:32

Revolution (1985)

Aventuri, Dramă, Istoric, Război | 25 December 1985 (Norway, United Kingdom)

Revolutia (1985)

Revolution

Aventuri, Dramă, Istoric, Război (Norway, United Kingdom)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Hugh Hudson

Producător:

Goldcrest Films International, Viking Films, Warner Bros. Pictures

Dată lansare (SUA):

25 Decembrie 1985

Dată lansare (Romania):

21 Octombrie 2021

 Revolution este un film istoric/drama/razboi, aparut in anul 1985. De regia acestui film s-a ocupat Hugh Hudson, iar de scenariul acestui film s-a ocupat Robert Dillon. Vanatorul de blanuri din New York, pe nume Tom Dobb, devine un participant, fara voie, in cadrul Revolutiei Americane, dupa ce fiul sau, pe nume Ned, este inrolat in cadrul armatei de catre diabolicul sergent major, Peasy. Tom incearca acum sa isi gaseasca fiul, iar in cele din urma devine convins ca trebuie sa ia atitudine si sa lupte pentru libertatea Coloniilor, alaturi de rebela aristocratica Daisy McConnahay. O data ce Tom incepe sa-si schimbe parerea, evenimentele razboiului incep sa se extinda la scara larga. Daca isi va gasi acesta fiul sau nu, veti afla doar urmarind acest film.

Recenzii

mathushalem

08.09.2018

indiferent cum se numeste sau ce subiect are filmul in care joaca al pacino acesta merita vazut chiar si numai pentru a vedea diferenta sau similitudinea prestatiei actoricesti a acestui monstru sacru al ecranului fata de alte filme in care a jucat, mai ales ca aici joaka si nastassja kinski, super actrita, din pacate putin distribuita, nu stiu din vina cui..

1 0

hitman78

08.09.2018

Deși filmul a fost un fiasco atât la critici cat si la public mie mi-a plăcut foarte mult.Este o drama puternica,Al Pacino face un rol foarte bun,devotamentul unui tata pentru fiul lui impresionează pana la lacrimi,recomand cu caldura acest film mai puțin cunoscut.Nota 9

0 0

corcodus

08.09.2018

mie mi a placut filmul; nu il consider o ratare a lui al pacino;

0 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top