Moonlight Trailer
Trailer #1 01:59

Rise: Blood Hunter (2007)

Acțiune, Aventuri, Horror, Thriller | 28 April 2007 (New Zealand, United States of America)

Rise: Blood Hunter (2007)

Rise: Blood Hunter

Acțiune, Aventuri, Horror, Thriller (New Zealand, United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Sebastián Gutiérrez, Chris Columbus

Producător:

Ghost House Pictures, Destination Films, Mandate Pictures, Kingsgate Films

Dată lansare (SUA):

28 Aprilie 2007

Dată lansare (Romania):

26 Octombrie 2007

<p> "Rise" este un thriller despre o femeie care, dupa ce devine vampir fara voia ei, hotaraste sa se razbune pe cei vinovati de aceasta transformare. </p><p>Sadie Blake este o jurnalista care, in cautarea unor surse pentru o stire la care lucreaza, intalneste un grup de tineri petrecareti misteriosi, condusi de carismaticul Bishop. In timp ce Sadie este atrasa de frumusetea si farmecul sau sinistru, simte totusi ca ceva nu este in regula, dar abia atunci cand se trezeste in morga orasului afla secretul sau intunecat : Bishop este vampir iar ea a devenit una dintre mortii sai “vii”. Furioasa, Sadie este hotarata sa-i gaseasca pe cei vinovati si sa se razbune. Aceasta isi gaseste un aliat neobisnuit in detectivul Rawlins, a carui fiica fusese transformata intr-o creatura a noptii de acelasi Bishop. Din pacate, Sadie este deja vampir, asa ca nu-si mai poate controla setea de sange omenesc. </p>

Recenzii

Patronu

08.09.2018

O tentativă de Buffy, spaima vampirilor pentru marele ecran cu Lucy Liu în rolul principal. Ce e notabil ? Acţiunea slabă, iar cea mai bună parte a filmului sunt minutele de la început în care apare Cameron Richardson goală.

4 3

Gynzz

08.09.2018

Inceputul este primitator dar pe parcurs devine plictisitor ... nu se mai fac filme ca pe vremuri :))

1 1

TheoLuvMCR

08.09.2018

Nu fac altceva decat sa zambesc pentru ca mi-a placut ceea ce am vazut .Reusit, cu o desfasurare interesanta, dar tin sa punctez in special prestatia deosebita a actritei Lucy Liu, care nu se dezminte indiferent de rol.

2 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top