Moonlight Trailer
Trailer #1 01:35

Rising Sun (1993)

Acțiune, Dramă, Thriller | 30 July 1993 (United States of America)

Rasarit de soare (1993)

Rising Sun

Acțiune, Dramă, Thriller (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Philip Kaufman

Producător:

Walrus & Associates, 20th Century Fox

Dată lansare (SUA):

30 Iulie 1993

Dată lansare (Romania):

6 Decembrie 2021

<p align="left">In timpul unei petreceri la sediul unei corporatii japoneze, o prostituata este gasita moarta, dupa toate aparentele, dupa o partida de sex. Detectivul Web Smith este trimis sa investigheze acest caz, dar, inainte de a ajunge la locul crimei, el primeste un telefon de la cineva care-l sfatuieste sa ia legatura cu John Connor fost capitan de politie si expert in afacerile japoneze. Dupa primele cercetari, Web ajunge la concluzia ca are de-a face cu un caz foarte simplu, iar concluziile sunt evidente. Insa Connor il avertizeaza ca, in lumea afacerilor japoneze, adevarul trebuie cautat dincolo de evidente.</p>

Recenzii

Nutzica

08.09.2018

Ma asteptam la mai mult din partea acestui film avand in vedere distributia (Sean Connery si Wesley Snipes) dar am fost putin dezamagita.

0 0

Rudolfo

08.09.2018

In timpul unei petreceri la sediul unei corporatii japoneze, o prostituata este gasita moarta, dupa toate aparentele, dupa o partida de sex. Detectivul Web Smith (Wesley Snipes) este trimis sa investigheze acest caz, dar, inainte de a ajunge la locul crimei, el primeste un telefon de la cineva care-l sfatuieste sa ia legatura cu John Connor (Sean Connery), fost capitan de politie si expert in afacerile japoneze. Dupa primele cercetari, Web ajunge la concluzia ca are de-a face cu un caz foarte simplu, iar concluziile sunt evidente. Insa Connor il avertizeaza ca, in lumea afacerilor japoneze, adevarul trebuie cautat dincolo de evidente.

3 3

eedy

08.09.2018

Chiar daca beneficiaza de o distributie de exceptie,rezultatul final e mai degraba dezamagitor

1 4

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top