Moonlight Trailer
Trailer #1 01:56

Road House (1989)

Acțiune, Thriller | 19 May 1989 (United States of America)

Clubul de noapte (1989)

Road House

Acțiune, Thriller (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Rowdy Herrington

Producător:

United Artists, Star Partners II Ltd., Silver Pictures

Dată lansare (SUA):

19 Mai 1989

Dată lansare (Romania):

13 Mai 2021

Dalton este cel care linisteste scandalurile in baruri. El este cel care conduce partea de securitate dintr-un bar si o face bine. Este angajat pentru a aduce linistea in Double Deuce din Jasper, Missourri. Doar ca in timp ce se straduieste sa-i invete pe scandalagii locali ce se face si ce nu se face, intra in conflict cu seful mafiei locale, Brad Wesley. Dupa ce este ingrijit de frumoasa doctorita Elizabeth Clay, cei doi incep o frumoasa poveste de dragoste. Doar ca la bar problemele se inmultesc datorita lui Brad, care nu accepta prezenta unui competitor in oras, asa ca Dalton il cheama in ajutor pe Wade Garrett, o figura legendara din domeniu.

Recenzii

cezarica98

08.09.2018

Un film bun, despre putere, ambitie de a deveni stapanul unor oameni, despre dreptate si o frumoasa poveste de dragoste. Un film in care P. Swayze isi dovedeste inca odata talentul sau actoricesc, un film ce merita vazut.

3 1

recoll

08.09.2018

un film simpatic,cu un Patrick Swayze jucand un rol impecabil.filmul nu are la baza doar ideea de bodyguard ci si pe aceea de ambitie, de a fi cel mai bun si de a instaura legea acolo unde altii au captat puterea fara a le mai pasa de aproape.ca idee de ok ,ca realizare de-asemenea.

4 0

kali19

08.09.2018

este un film care implica putere. ambitie, un film in care Patrick Swayze dovedeste inca odata talentul si forta cu care joaca si te atrage sa-i vezi finalul si sa-i urmaresti si ale filme in care apare. juaca impacabil ...........

2 1

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top