Moonlight Trailer
Trailer #1 01:22

Robin Hood: Prince of Thieves (1991)

Aventuri | 14 June 1991 (United States of America)

Robin Hood, printul hotilor (1991)

Robin Hood: Prince of Thieves

Aventuri (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Kevin Reynolds, Clint Eastwood

Producător:

Morgan Creek Productions, Warner Bros. Pictures

Dată lansare (SUA):

14 Iunie 1991

Dată lansare (Romania):

16 Octombrie 2021

Dupa ce a fost capturat de catre turci in timpul unei Cruciade, Robin de Locksley, fiul unui nobil englez, reuseste, ajutat de un maur pe nume Azeem, a carui viata o salveaza, sa evadeze si sa se intoarca inapoi in Anglia. Insotit de loialul sau tovaras Azeem, care jura sa ramana cu el pana o sa-si plateasca datoria, Robin descopera ca locul in care a crescut este de nerecunoscut. El isi gaseste tatal ucis, iar tara macinata de saracie si teama. Responsabil pentru toate acestea se face Sheriff de Nottingham, care ravneste tronul Angliei si distruge pe oricine care i se opune. Ajutat de prietena sa din copilarie Marian, Robin se refugiaza in codri unde, cu ajutorul unor oameni credinciosi, reuseste sa se opuna lacomiei lui Sheriff de Nottingham.

Recenzii

jake

08.09.2018

Una din cele mai bune remake-uri, colosal, un adevarat film de aventura, un personaj legendar interpretat de un actor foarte talentat si o poveste care nu mai are nevoie de o descriere...

8 6

denisse22

08.09.2018

unul din filmele mele preferate ... poate si pt ca imi plac legendele si istoria ... oricum, merita vazut, desi nu mai reprezinta de mult o noutate ... vizionare placuta! (p.s.: l-am vazut de vreo ... hmmm ... 7 ori?!! :)) ) enjoy!

4 3

daniel_gomo

08.09.2018

Kevin Costner face ca acest remake mai real si legenda nemuritoare. Bun f bun

4 2

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top