Moonlight Trailer
Trailer #1 01:28

Robin Hood (2010)

Acțiune, Aventuri, Dramă | 12 May 2010 (United Kingdom, United States of America)

Robin Hood (2010)

Robin Hood

Acțiune, Aventuri, Dramă (United Kingdom, United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Ridley Scott, Kai S. Pieck

Producător:

Scott Free Productions, Universal Pictures, Imagine Entertainment, Relativity Media

Dată lansare (SUA):

12 Mai 2010

Dată lansare (Romania):

14 Mai 2010

Aceasta este povestea unui arcas din serviciul regelui Richard Inima De Leu din sfarsitul secolului 12, care devine cunoscut ca Robin Hood, faimosul arcas si haiduc din foclorul englezesc.Incepand dupa moartea regelui Richard la batalia de la Chalus Chabrol, filmul ii urmareste cresterea lui Robin catre infamie printre baronii englezi si nou incoronatul rege John. Dispunand de personaje istorice precise, precum Sir William Marshall si intemeiate in realitate ( intr-o modalitate similara ca la "Gladiatorul"), acesta nu este Robin Hood asa cum l-ati mai vazut inainte, mai degraba facerea legendei pe care noi am ajuns sa o stim acum.Sir Robin isi foloseşte inteligenţa şi abilităţile militare pentru a-si scapa satul natal de tirania şi corupţia în Anglia, luand înapoi ceea ce i se cuvine lui si lor, pentru a restabili dreptatea şi fericirea in Anglia. Robin trebuie de asemenea sa castige afectiunea recentei vaduve Lady Marian in timp ce isi conduce oamenii prin padurea Sherwood spre victorie.

Recenzii

141 Ordonare după: | |

Sayre83

08.09.2018

Un film f bun. Este diferit de versiunile anterioare, ceea ce este chiar placut. Interpretarea este impecabila, ca de altfel tot ceea ce implica productia peliculei. Un film favorit cu siguranta!

0 0

danutzuuu

08.09.2018

Nu am niciun strop de indoiala ca nu va fi un film magnific.Cand 2 maestrii se pun la lucru nu are cum sa iasa o prostie va fi un film extraordinar.Sper sa-mi incerce emotiile mai grav decat la Gladiatorul care este cel mai tare film ever. Il astept cu sufletul la gura.Caan't wait.

4 5

Getbeget

08.09.2018

O alta colaboare Ridley Scott - Russell Crowe! Basca prezenta lui Mark Strong... Dupa "Gladiator" si "Kingdom of heaven", Ridley Scott trebuie sa faca un alt film istoric de exceptie. Viitorul suna bine!

13 13

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top