Robin Hood

Robin Hood

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Roland Emmerich

Dată lansare (Romania):

27 Mai 2022

Tanarul <strong>Robin de Locksley</strong> a fost plecat multi ani pe taramuri straine luptand pentru Anglia in cruciade. La intoarcerea in Anglia, acesta traieste pe propria lui piele dictatura si tirania serifului <strong>Nottingham</strong> si a slujitorului acestuia, <strong>Guy de Gisborne,</strong> care detin controlul orasului sau natal. Incercand sa se impotriveasca acestui serif, seriful considera ca Robin trebuie sa plateasca pentru sfidarea lui, asa ca ii retrage titlul de nobil si ii confisca toata averea. Acum este urmarit si declarat un pericol public. Robin se refugiaza in padurea din Sherwood, unde alaturi de "oamenii lui vesei", Robin duce lupta impotriva serifului din Nottingham, furand de la bogatii nobili si dand la saracii nevoiasi.

Recenzii

klaus

08.09.2018

Cel mai bun!

0 0

Andrei426Hemi

08.09.2018

Un serial foarte frumos in care este prezentata viata lui Robin Hood . La ora actuala serialul a ajuns la sezonul al treilea.

3 3

ramonadanna

08.09.2018

Un serial destul de bun si de frumos acum astept sa iau sezonul 3 Foarte draguti actorii dar la sfarsitul sezonului 2 moare Marian vreau sa stiu daca mai apare si in sezonul 3?

2 1

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top