Moonlight Trailer
Trailer #1 02:27

Robots (2005)

Animaţie, Comedie, Familie, SF | 10 March 2005 (United States of America)

Roboti (2005)

Robots

Animaţie, Comedie, Familie, SF (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Chris Wedge, Carlos Saldanha

Producător:

Blue Sky Studios, Twentieth Century Fox Animation

Dată lansare (SUA):

10 Martie 2005

Dată lansare (Romania):

24 Iunie 2021

Chiar si intr-o lume populata numai de roboti, Rodney Copperbottom este considerat un geniu inventator. El decide sa se mute in Robot City pentru a-si indeplini cele doua mari vise ale sale: de a-si intalni idolul, renumitul inventator Bigweld, si de a-si gasi o slujba la corporatia acestuia pentru a ajuta si el la construirea unei lumi mai bune. Dar noul presedinte al companiei decide ca productia sa se axeze numai pe fabricarea de parti noi pentru roboti, lasand astfel pe robotii vechi sa-si infrunte destinul de a deveni material reciclabil folosit in fabricarea noilor parti. Dar Rodney impreuna cu vechii sai prieteni il vor gasi pe Bigweld si vor incerca sa-l readuca pe acesta in scaunul de presedinte.

Recenzii

Theo

08.09.2018

Dupa parerea mea Robin Williams face tot filmul. Un actor genial care a reusit doar prin voce sa-si lase amprenta asupra personajului sau. Ideea filmului este orcum destul de realista, dar ca sa o vezi trebuie sa te uiti mai departe de metalul rece

2 3

Smeagol

08.09.2018

Filmul e foarte frumos,recomand!

2 2

klaus

08.09.2018

De la creatorii filmului Ice Age vine si Robots, o aventura plina de amuzament care va va delecta cu o animatie de cea mai buna calitate. Robots prezinta povestea lui Rodney Copperbottom, un inventator aspirant care calatoreste in Orasul Robotilor pentru a-si intalni idolul, Bigweld. Pe parcursul drumului isi face repede o multime de prieteni si impreuna in infrunta pe maleficul Ratchet. Fiind ghidat de mama sa, Ratchet a preluat compania lui Bigweld si refuza sa faca altceva decat ceea ce vrea el.

2 3

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top