Moonlight Trailer
Trailer #1 03:17

Rocco e i suoi fratelli

Crimă, Dramă | (Italy, France)

Rocco si fratii sai

Rocco e i suoi fratelli

Crimă, Dramă (Italy, France)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Luchino Visconti

Producător:

Titanus, Les Films Marceau

Dată lansare (Romania):

4 August 2021

Văduva Rosaria se mută la Milano din Lucania cu cei 4 fi ai ei, unul dintre ei este Rocco. Cel de-al cincilea fiu, Vincenzo, trăiește deja în Milano. La început, the familia are o grămadă de probleme, dar fiecare reușește să găsească ceva de făcut. Simone boxează, Rocco lucrează la o curățătorie uscată, și Ciro studiază. Simone o întâlnește pe Nadia, o prostituată, și ei au o aventură furtunoasă. Apoi Rocco, după ce termină serviciul militar, începe o relație cu ea. Rezultă o dușmănie amară între cei doi frați, care va duce chiar până la moarte...

Recenzii

mihaelatb

08.09.2018

unul din filmele de inceput ale lui Delon , un rol in care a dovedit ca este intr-adevar un actor .Un film despre dragoste ,ura ,despre box si cum sa ajungi dupa gratii din prea multa dragoste .

3 0

Paleasca

08.09.2018

O tragedie antica transpusa in Italia anilor 60.Visconti,care are puternice radacini in teatru,ne ofera o opera coplesitoare si comlexa care cuprinde toate elementele care alcatuiesc zbuciumul unei vieti:dragoste,ura,familie,inocenta,ticalosie,cainta,remuscare,disperare,absolvire,iertare,liniste,pace.Repet:un film tragic si coplesitor.

1 0

Doina1952

08.09.2018

Unul dintre cele mai bune filme realizate de L. Visconti, obiectiv/subiectiv, rational/sentimental, lucid / nostalgic un film al carui dramatism ma infioara si astazi, o mama a carei singura dorinta este sa aiba tot cei 5 baieti la aceeasi masa, dar care odata ajunsi dintr-un sat in Milano se incurca in acest oras plin de tentacule asemeni unei caracatite gigantice ce-i prinde in mrejele ei, ii schimba, in personaje supradimensionate tragic, ii desfigureaza si ii aduce in stare sa se urasca si chiar sa ucida pentru o cauza absolut nefireasca.Totdeauna "Femeia va alege pe cel ce o va alege" si nimic de pe lumea asta nu poate sa te determine sa "ucizi cauza" decat o adanca dezradacinare de neamul din care faci parte... Un film de nota 10+ !

4 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top