Moonlight Trailer
Trailer #1 01:32

Roll Bounce (2005)

Comedie, Dramă, Familie | 23 September 2005 (United States of America)

Magie pe role (2005)

Roll Bounce

Comedie, Dramă, Familie (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Malcolm D. Lee

Scenariști:

Norman Vance Jr.

Producător:

Fox Searchlight Pictures

Dată lansare (SUA):

23 Septembrie 2005

Dată lansare (Romania):

29 Noiembrie 2020

<p align="justify">     În final de copilărie, un grup de prieteni au o pasiune comună: rolele. Inclusiv numere de acrobaţie şi dans pe role. Cum acţiunea se petrece în deceniul al optulea, grupul se distrează cel mai bine la vechiul patinoar din cartier. Şi, cum fiecare asemenea patinoar trebuie să fie dominat de un grup sau altul, cel de aici e dominat de ei, prin harul pe care îl au în a patina. Dar în momentul în care patinoarul dă faliment şi se închide, nu au de ales şi trebuie să meargă la patinoarul rivalilor, Sweetwater Roller Rink, unde îşi dau seama că ceea ce ei considerau a fi acrobaţii reuşite nu reprezintă decît nişte mişcări de începători, faţă de felul în care stăpînesc rolele grupul celor ce domină respectivul patinoar. Dar cînd la mijloc sînt şi nişte fete drăguţe, ce nu ar face eroii pentru a-şi dovedi supremaţia ?</p>

Recenzii

sinradu

08.09.2018

Deci..... ce rost a avut să faci un asemenea film? Pentru că nu are nimic în el. Dar dacă e vorba de nimicuri, atunci mă scuzaţi, dar prefer Seinfeld.

3 3

riddick

08.09.2018

Ne aflam la sfarsitul anilor 70 cand magia rolelor si muzica soul si disco erau un mod de viata pentru adolescentul Xavier (Bow Wow) si pentru prietenii sai. Dar cand patinoarul lor se inchide, „X” si gasca lui trebuie sa se comporte ca o echipa pentru a castiga marele premiu la un concurs pe pista rivalilor.

3 3

Ruxandra_91

08.09.2018

imi place filmul...o gasca de prieteni lupta pentru pasiunea lor, de a se da cu rolele, pentru ca patinoarul a fost inchis motivatia lor de a fi mai buni a devenit mult mai mare. de vazut nu aveti ce pierde, e un film usor dar nice.

3 1

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top