Moonlight Trailer
Trailer #1 01:22

Romper Stomper (1992)

Acțiune, Dramă, Thriller | 05 March 1992 (Australia)

Confruntarea (1992)

Romper Stomper

Acțiune, Dramă, Thriller (Australia)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Geoffrey Wright

Producător:

Seon Film Productions, Film Victoria, Romper Stomper Pty. Ltd., Australian Film Commission

Dată lansare (SUA):

5 Martie 1992

Dată lansare (Romania):

20 Octombrie 2021

Neonazistii din Melbourne isi descarca furia pe vietnamezii din localitate, ce sunt vazuti drept o amenintarea la puritatea rasiala. Dar vietnamezii s-au saturat de violenta acestora si se organizeaza pentru o lupta pe viata si pe moarte, din care neonazistii fug. O femeie ce sufera de crize de epilepsie se alatura bandei si ii ajuta sa fuga de politie. Dar viata de care vrea sa fuga le va da tuturor planurile peste cap.

Recenzii

Dee

08.09.2018

mi-a placut acest film si m-a socat in acelasi timp pt faptul ca iti arata realitatea asa cum e ea... discriminari, incest, violenta, crima, sex, etc. nu il fereste pe privitor de nimic din toate acestea si ii prezinta o lume infioratoare, brutala. din nou, interpretari de exceptie...

3 3

Punk

08.09.2018

Sick life style

0 2

cristimarc

08.09.2018

Diluat rau de tot. La un moment dat se termina si pentru australieni conducta cu peisaje sterpe, anti-eroi solitari si femei pe post de femele,stereotipuri recarosate din „Mad Max”. Probabil ca inceputul deceniului 10 a fost pentru ei punctul final al productiilor de felul asta. Singurul lucru izbutit in film a fost caricaturizarea si ridiculizarea skinhead-silor, aratati cu degetul ca fiind o specie pe cale de disparitie.

4 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top