Moonlight Trailer
Trailer #1 01:36

Rosemary's Baby

Horror, Dramă, Mister | (United States of America)

Rosemary's Baby

Rosemary's Baby

Horror, Dramă, Mister (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Roman Polański

Producător:

William Castle Productions, Paramount

Dată lansare (Romania):

21 Octombrie 2021

<p>Film bazat pe romanul lui Ira Levin si adaptat de regizorul Roman Polanski.</p><p>Dupa ce se muta intr-un apartament dintr-o cladire rau famata, Rosemary Woodhouse incepe sa aiba vise ciudate. Iar sotul ei, Guy, se imprieteneste cu doi batrani Roman si Minnie. Rosemary afla ca este insarcinata, desi sotul ei s-a indepartat de ea. </p><p>Minnie se ofera sa o ingrijeasca pe viitoarea mama si astfel ii ofera o potiune despre care ii spune ca este buna pentru copil. Rosemary se simte din ce in ce mai rau. </p><p>Pelicula premiata la Globurile de Aur, la Oscar si nominalizata la BAFTA.</p>

Recenzii

Suspectu

08.09.2018

Un horror clasic.Îi genial,aşa trebuie făcut un horror.Jocul actorilor este magnific mai ales a lui Mia Farrow iar de scenariu şi de regie să nu mai vorbim.Nu este greţos,nu este scârbos,nu-s litrii de sânge, conţine elementele unui adevărat horror,suspansul,răsturnările de situaţie.Rosemary nu ştie în unele momente dacă presupunerile i-s adevărate cea ce induce o atmosferă sufocantă,iar finalul cutremurător.GENIAL!Bravo Polanski.

6 2

eedy

08.09.2018

Adaptare de exceptie a nuvelei lui Ira Levin,un horror psihologic la superlativ

7 8

leemarvin1983

08.09.2018

Cu "Rosemary's Baby", Roman Polanski a lansat o moda in cinematografie, continuata de altii timp de mai multe decenii, cu sau fara succes. Un horror stilat, cu Mia Farrow, a carui principala calitate e una singura si edificatoare: te lasa sa iti imaginezi, iti sugereaza, nu iti arunca in fata doua scene cu sange si atat...Nota 10 pentru capodopera lui Polanski.

5 1

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top