Moonlight Trailer
Trailer #1 02:25

Rubber (2010)

Comedie, Dramă, Fantasy, Horror, Mister | 09 July 2010 (France, Angola)

Cauciuc (2010)

Rubber

Comedie, Dramă, Fantasy, Horror, Mister (France, Angola)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Quentin Dupieux

Scenariști:

Quentin Dupieux

Producător:

Backup Media, Elle Driver, 1.85 Films, Realitism Films, Sindika Dokolo, Canal+, ARTE France Cinéma

Dată lansare (SUA):

9 Iulie 2010

Dată lansare (Romania):

14 Mai 2021

Un grup de turisti carora li s-au inmanat binocluri urmaresc bizarele evenimente ce se petrec chiar sub ochii lor si il au ca protagonist pe un cauciuc de automobil botezat Robert, care a prins viata si a descoperit ca dispune de capacitati telekinetice de care se poate folosi in scopuri distructive. Rostogolindu-se printr-un oras nord-american situat intr-o regiune desertica, Robert striveste un gandac si o sticla goala din plastic, insa, atunci cand ii apar in cale obstacole pe care nu le poate depasi in mod normal, isi concentreaza energiile negative si le face sa explodeze prin puterea "mintii". Initial, cauciucul ucide o pasare si un iepure de camp, insa dupa ce dezvolta o obsesie periculoasa fata de o frumoasa bruneta care se plimba cu masina prin desert si isi da seama ca dragostea lui este imposibila si nu i se va raspunde cu aceleasi sentimente, Robert isi manifesta spiritul vindicativ omorand oameni, ale caror capete explodeaza prin simpla incordare a vointei lui. 

Recenzii

swarzy

08.09.2018

Acum am vazut la genul filmului ca are si ceva comedie...o sa fie interesant de vazut....Cel putin ideea e originala. Personal nu am mai vazut un film indiferent de gen unde actorul principal sa fie un "cauciuc" (de care o fi el - vara, iarna sau all season)

4 5

panacristi

08.09.2018

Am vazut filmul este un pic cam caraghios,cauciucul se comporta ca un om normal se face ca bea apa, se uita la televizor,face baie intro piscina omoara pe cei care il enerveaza mai tare.Politia nu are sanse sa-l prinda cu manechinul si acesta pleaca inpreuna cu o gasca mare de cauciucuri ca el sa invadeze un oras mare.

3 5

es.

08.09.2018

de ce motiv ar merita filmul vazut ? "DIN NICI UNUL" e un cacat de film , actorii joaca prost , scenariul si replicile sunt mai proaste ca actorii. nota mea ar fi 0 dar nu se poate ..deci 1. nu-l recomad nici daca ar fi singurul film de pe pamant

4 7

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top