Moonlight Trailer
Trailer #1 02:32

Runaway Jury (2003)

Dramă, Thriller | 09 October 2003 (United States of America)

Juriul (2003)

Runaway Jury

Dramă, Thriller (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Gary Fleder, Jean Negulesco

Producător:

New Regency Pictures, Regency Enterprises, Epsilon Motion Pictures, 20th Century Fox

Dată lansare (SUA):

9 Octombrie 2003

Dată lansare (Romania):

27 Februarie 2004

Totul incepe cand o vaduva din New Orleans da in judecata o influenta corporatie nationala, sub acuzatia ca i-a ucis sotul, declansand astfel un proces cu o miza uriasa, al carui castigator va fi cel care va reusi sa manipuleze juriul. De aici intra in scena onestul avocat al vaduvei, Wendall Rohr si rivalul sau, Rankin Fitch, consultantul corporatiei, care organizeaza supravegherea secreta a fiecarui membru al juriului. Planul sau aproape perfect este insa dejucat de unul dintre jurati, Nick Easter, si de o femeie misterioasa, care isi spune Marlee

Recenzii

kislakiruben

08.09.2018

Am citit cartea, şi cum e normal, cartea ţi se pare mai bună, deoarece citind, imaginaţia îţi este solicitată şi îţi poţi închipui ceea ce vrei. În schimb, la film trebuie să crezi ceea ce vezi. Sincer, am plăcut surprins de exactitatea în care a fost refăcut filmul după carte. Singura chestie schimbată a fost motivul pentru care a murit Jacob Wood: împuşcat de o armă, şi astfel şi obictul procesului a devenit armele, nu fumatul, cum era în care. Un film bun, acţiune se închide bine, actori buni. Merită văzut.

3 3

cezarica98

08.09.2018

Un film bun, cu o distributie excelenta, o adaptare a romanului scris de Grisham bine conturata, chiar daca tigarile au fost schimbate cu armele. Un film ce merita vizionat.

4 2

Naty80

08.09.2018

Un fil reusit cu o distributie pe masura. Merita vazut

1 1

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top