Moonlight Trailer
Trailer #1 03:28

Running Scared (2006)

Acțiune, Crimă, Dramă, Thriller | 06 January 2006 (Germany, United States of America)

Intre focuri (2006)

Running Scared

Acțiune, Crimă, Dramă, Thriller (Germany, United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Wayne Kramer, Valeska Grisebach

Scenariști:

Wayne Kramer

Producător:

True Grit Productions, International Production Company, Pierce/Williams Entertainment, Zero Gravity Management

Dată lansare (SUA):

6 Ianuarie 2006

Dată lansare (Romania):

17 Martie 2006

Joey Gazelle impaca cu greu rolul de baiat devotat familiei sale cu acela de "om bun la toate", in cadrul bandei lui Tommy "Tombs" Perello. La un moment dat, barbatul incalca instructiunile si in loc sa faca disparuta o arma folosita intr-o crima, o ascunde in beciul casei. Din intamplare, unul dintre cei mai buni prieteni ai fiului sau gaseste pistolul si il ia pentru a-si omori tatal vitreg...

Recenzii

Kitty21

08.09.2018

Na! Asta da film! Interzis sub 18 ani, dar.......asta din cauza fazelor dure. "De peste 10 ani Joey Gazzelle combina cu greu rilurile de baiat devotat familiei sale si acela de 'om bunla toate' in cadrul bandeilui Perello. Dar asta e mai putin important; important e k la un momendat, Joey incalca instructiunile exprese ale capului bandei si in loc sa faca sa dispara o arma folosita intr-o crima, el o ascunde intr-o nisa din beciul casei, pentru a o folosi in cazul in care va dori sa se razbune la un momendat pe cei care conduceau banda. Din intamplare, unul dtr cei mai buni prieteni ai fiului sau, gaseste arma si o ia pentru a-si omori tatal vitreg........Joey afla de disparitia armei, la fel si sefii bandei. In graba, isi suie familia intr-o masina si porneste intr-o cursa disperata pentru salvarea vietilor tuturor! Super finalul! Joaca impecabil Paul Walker!

17 4

Patronu

08.09.2018

Cu adevărat un film ciudat. Găurile din scenariu sunt compensate de ritmul nebun al acţiunii. Pur şi simplu e un rollercoaster filmul ăsta, nu te lasă să te relaxezi şi te ţine "în priză" până la final. Cireaşa de pe tort o reprezintă actorii din rolurile secundare care au nişte prestaţii mai mult decât onorabile. Merită să aruncaţi o privire, însă nu aveţi pretenţii.

11 8

mauro

08.09.2018

nui genu meu e prea ieftin au cam intrat in criza de idei cei de la hollywood.

1 12

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top