Moonlight Trailer
Trailer #1 01:09

るろうに剣心 (2012)

Acțiune, Dramă, Istoric | 25 August 2012 (Japan)

Rurouni Kenshin (2012)

るろうに剣心

Acțiune, Dramă, Istoric (Japan)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Keishi Otomo

Producător:

Studio Swan, RoC Works Co., Warner Bros. Pictures

Dată lansare (SUA):

25 August 2012

Dată lansare (Romania):

29 Noiembrie 2020

<p>Himura Kenshin, cunoscut ca şi legendarul asasin Hitokiri Batosai, renunţă la viaţa lui de criminal devenind un hoinar care bate ţara în lung şi în lat, având la brâu o sabie întoarsă. Acesta oferă ajutor şi protecţie tuturor celor care o cer în încercarea de a-şi şterge greşelile din trecut. </p><p>În acest timp, Kenshin se întâlneşte cu Kaoru Kamiya, tatăl acesteia deschizând o şcoală de kendo în Tokyo, în care se predă stilul Kamiya Kasshin-ryu, Kaoru devenind astfel instructoare în dojo. Tânara îl invită pe Kenshin să locuiască în casa ei. Relaţia lor începe să devină din ce în ce mai apropiată, dar trecutul violent a lui Kenshin nu încetează să îi dea pace.</p>

Recenzii

KAT-TUNfan

08.09.2018

Filmul este genial, merita vazut! Sato Takeru este perfect in rolul lui Kenshin! Coloana sonora, imaginea, actiunea totu este de nota 10+! Merita vazut din nou si din nou si din nou!

3 0

fenomenoromanesc

08.09.2018

Nu ma asteptam inainte de vizionare sa fie atat de bun,mai ales avand in vedere ca este un film japonez.Desi este putin cam prea lung filmul te captiveaza inca de la inceput si pana la sfarsit.Efectele speciale sunt excelente,coloana sonora,o ador pur si simplu,iar scenele de lupta sunt geniale. Sato Takeru este un actor genial,a jucat excelent.Per total,filmul e de 10/10.De vazut !

1 0

theothe

08.09.2018

Ce pot spune e ca am vazut un anime-"Samurai X"exact ca acest film si ce e curios...mai e un film facut in '96 tot asa. Filmul merita nota mare nu numai pentru lupte ci si pentru scenariu,atmosfera etc...un film de nota zece.

0 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top