Moonlight Trailer
Trailer #1 02:10

Sabrina

Comedie, Dramă, Romantic | (United States of America)

Sabrina

Sabrina

Comedie, Dramă, Romantic (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Billy Wilder

Producător:

Paramount

Dată lansare (Romania):

1 Decembrie 2020

<p>Sabrina este fata soferului familiei Larrabee si care a fost indragostita inca de foarte mica de David Larrabee. David fiind foarte rasfatat si afemeiat nu o bagase deloc in seama pe Sabrina. Dupa o excursie la Paris in care acesta devine bucatareasa, ea se intoarce ca o femeie foarte sofisticata, iar David devine rapid atras de ea. </p><p>Linus, fratele lui David observa ce se intampla si incepe sa se teama ca David ar putea renunta la logodna sa si prin urmare firma familiei ar pierde o groaza de bani. Prin urmare Linus decide sa-i separe pe Sabrina si David, iar cea mai simpla metoda pare a fi aceea de a-si incalca principiile si de a o seduce chiar el.</p>

Recenzii

rubben

08.09.2018

Nu am cuvinte sa spun cat de mult mi-a placut acest film. O poveste de dragoste deosebita, care iese din tiparul filmelor din prezent (care zici ca sunt trase la xerox). Frumusetea filmului este evidentiata si de umorul care a fost presarat in unele scene.

3 0

aesad

08.09.2018

Sabrina, un film bun. Mi-a placut mult acum cativa ani in urma cand l-am vazut si l-as mai vedea inca o data. Merita Oscar-ul si se merita sa fie vazut.

0 1

crazy_bloggera

08.09.2018

Dap, sigur l-am vazut, dar de mult. Cred ca a fost realizat si un remake destul de bun.

1 4

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top