Moonlight Trailer
Trailer #1 01:59

Salt (2010)

Acțiune, Mister, Thriller | 21 July 2010 (United States of America)

Sare (2010)

Salt

Acțiune, Mister, Thriller (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Phillip Noyce

Scenariști:

Kurt Wimmer

Producător:

Wintergreen Productions, Columbia Pictures, Relativity Media, Di Bonaventura Pictures

Dată lansare (SUA):

21 Iulie 2010

Dată lansare (Romania):

6 August 2010

  Evelyn Salt este un ofiter CIA dedicat profesiei sale, care a jurat sa isi serveasca tara cu onoare si loialitate si care a avut intotdeauna o relatie de prietenie si incredere reciproca cu seful ei direct Winter. Atunci cand agenta secreta este acuzata de catre colegi si superiori ca face joc dublu si ca este un spion al rusilor, care a primit misiunea de a-l asasina pe presedintele Statelor Unite ale Americii, trebuie sa faca tot ceea ce ii sta in putinta pentru a-si salva reputatia, a-si reabilita numele si a demonstra ca este un bun patriot. Incercand sa isi apere sotul, sa se reuneasca cu familia si sa-i convinga pe fostii colegi din CIA de faptul ca altcineva este tradatorul, Evelyn Salt apeleaza la toate abilitatile de care dispune si la anii de experienta in serviciul unei agentii secrete. Evitand sa fie capturata de catre ofiterii CIA, frumoasa Evelyn trebuie sa isi dovedeasca nevinovatia inainte ca cele mai puternice forte din lume sa stearga orice urma a existentei sale.

Recenzii

149 Ordonare după: | |

Theodora077

08.09.2018

Abia astept sa apara!

11 20

Bloorigard

08.09.2018

ca in totdeauna toate filmele cu Angelina Jolie sunt foarte bune....cred, de fapt nu cred, sunt sigur ca si asta o sa fie foarte bun....abea astept sa apara filmul...avand in vedere ca sunt un mare fan Angelina Jolie..:D:D:D....abea astept sa apara filmul...:X:X:X:

2 12

Evil.Ghost

08.09.2018

Astept cu nerabdare sa apara inca un film bun in care joaca Angelina Jolie,toate filmele ei sunt extraordinare,intra in pielea personajului si da tot ce este mai bun din ea facandu'ne sa remarcam cat de talentata este si cat de mult iubeste actoria.

4 12

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top