Samurai Girl

IMDB Adaugă o recenzie

Dată lansare (Romania):

4 Decembrie 2021

<img src="file:///C:/DOCUME%7E1/tehnic/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-3.jpg" alt="" /><strong>Heaven</strong> este numele cu care au botezat-o cei din presa pe singura supravietuitoare a unui accident aviatic de acum 19 ani. Dupa incident, mica fetita a fost adoptata de o familie japoneza pe nume Kogo, una din cele mai bogate familii din intreaga Japonie. La cei 19 ani ai sai, Heaven ajunge in Statele Unite ale Americii, unde il intalneste pe <strong>Teddy Yokimoro</strong>. Dar acest Teddy este de fapt viitorul ei sot planificat de familia ei, pe care ea nu il iubeste si nici nu si-l doreste ca sot. In incercarea de a o salva de la aceasta soarta, la nunta apar numerosi luptatori ninja condusi de fratele ei Hiro, care isi pierde viata ca ea sa scape. <strong>Sheryl </strong>si<strong> Otto</strong> sunt prietenii pe care Heaven si-i face imediat. Cei doi o vor ajuta pe ea sa il depisteze pe un cel mai bun prieten al fratelui sau Hiro. <strong>Jake Stanton </strong>este de fapt un sensei care o va antrena si o va ajuta sa isi descopere care  este adevaratul ei rol, pe care tatal ei adoptiv i-l planificase inca de cand era mica. Ea face parte din profetia aceea potrivit careia, o mica fetita va cadea din cer, si cand va creste, va deveni cel mai renumit samurai al tuturor timpurilor. Heaven realizeaza ca toata copilaria ei a fost o minciuna, asa ca ea decide sa lupte impotriva Familiei sale care de fapt reprezinta Mafia.

Recenzii

manxx

13.02.2011

Un 7,si sunt indulgent cu el;aici trebuia neaparat si un regizor japonez ,daca tot se vorbeste despre o legenda japoneza si sunt deja 2 regizori:).se putea interpreta mult mai bine,speram sa vad la fata ceva stil Tigru si dragon, bataile sunt foarte prost realizate,doar povestea(scenariul fiind interesant) m a tinut sa l vad pana la sfarsit.putea fii un serial foarte reusit,pacat.

1 1

painkiller_alex

22.03.2010

Filmul acesta chiar e fain...De ce nu au mai scos si alte sezoane...numai vizioneaza-l si vei vedea ca am dreptate;)) nu pierzi nimic daca o sa te uiti...si promit:)) ca nu o sa iti para rau...eu ii dau 10 cu mana pe inima;;) griji de voi cinefili>:D

4 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top