Moonlight Trailer
Trailer #1 00:00

七劍 (2005)

Acțiune, Dramă | 25 July 2005 (South Korea, Hong Kong, China)

Sapte Sabii (2005)

七劍

Acțiune, Dramă (South Korea, Hong Kong, China)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Tsui Hark

Producător:

Boram Entertainment Inc., Film Workshop, Mandarin Films Distribution Co., Beijing Ciwen Digital Oriental Film & TV Production Co., City Glory Pictures Ltd.

Dată lansare (SUA):

25 Iulie 2005

Dată lansare (Romania):

4 Decembrie 2020

Prin 1600, manciurienii si-au proclamat suveranitatea si au instalat dinastia Ching, incepand unul dintre cele mai opresive regimuri. Imparatul ordona ca toti cei care stiu artele martiale sa fie ucisi, iar armate intregi ii vaneaza pe "nelegiuti" pentru pretul pus pe capul lor. Pentru a lupta impotriva barbariei si genocidului armatelor de vanatori imperiali, 7 eroi neobisnuiti se reunesc si merg sa salveze un sat patronat de societatea "Cer si Pamant", devenind cele Sapte Sabii. Fiecare are o sabie ce dezvolta caracterul ei - Sabia Transcendentei, Sabia Dragonului, Sabia Raiului Decazut, Sabia Necunoasterii, Sabia Divinitatii, Sabia Aureolei Celeste si Sabia Vanatorilor de Stele...

Recenzii

mu_zz_i

08.09.2018

Mie unul mi-a placut acest film asiatic, nu neaparat povestii in sine ci mai mult a armelor, a tehnicii de lupta folosite, a imbinarii vechiului cu noului si a decorului.

1 2

iubytelxxl

08.09.2018

nu shtiu de ce acest film are asa o nota moca.. pentru ca film`ul e bun nu ai de ce sa te plictisesti.. iar tehnicile de lupta sunt chiar reusit .. si sa nu uitam ca Donnie Yen e un actor foarte bun i`am dat o nota cred ca destul de mare merita acest film mie unul mia placut ...

1 3

Cibola

08.09.2018

O gimnastica aproape perpetua cu tot felul de instrumente de lupta , intrerupta pe alocuri de dialoguri retorice , false , ca tot filmul pana la urma , dau un lucru dinamic , placut , uluitor , pentru neastamparatii ciclului primar ; nota 5 .

0 1

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top