Satan's Little Helper (2004)

Satan's Little Helper

Horror, Romantic, Comedie (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Jeff Lieberman

Producător:

Intrinsic Value Films, Satan's Little Company LLC

Dată lansare (SUA):

1 Ianuarie 2004

Dată lansare (Romania):

9 Decembrie 2021

Jenna Whool, studenta la teatru, se intoarce in orasul natal alaturi de iubitul sau Alex pentru a petrece vacanta de Halloween in familie. Fratele mai mic Dougie, fiind foarte atasat de Jenna si simtind o schimbare in comportamentul ei, devine gelos pe Alex. Influentat de jocul sau preferat "Satan's Litte Helper" se costumeaza in ajutorul lui Satana si pleaca pe strazi in cautarea acestuia, cu gandul de a-i cere sa-l omoare pe Alex. Coincidenta face sa intalneasca un criminal in serie costumat in Satana care terorizeaza tinutul si este de acord sa-l ajute. Cei doi se inteleg de minune, Dougie isi face bine treaba de ajutor si este in culmea fericirii. Fara sa realizeze ca acesta nu este un joc si ca membri familiei sale pot fi viitoarele victime ale ucigasului, isi invita noul prieten acasa. Va reusi sa se opreasca la timp sau isi va continua jocul pana la capat ?!

Recenzii

Gabitzu1

08.09.2018

hmmm nu stiu ce sa zic e mai mult comedie dekat groaza dar il recomand

3 4

El_KaPpa

08.09.2018

De penibil ce este l-am urmarit tot. Am vrut sa vad cat de departe poate sa ajunga cu actiunea asta imbecila. Nu e nici groaza nici comedie, doar o tentativa de film a unui regizor care s-a plictisit si a vrut sa faca si el ceva. Il recomand doar pentru a va amuza si voi de aceasta poveste pentru retardati. Enjoy this shit! :)

5 6

ottorobert94

08.09.2018

Foarte comic filmul. Ce m-a amuzat pustiul care nu isi dorea decat sa-l slujeasca pe Satana. Filme de genul rar am vazut. E facut intr-un stil apare, ca si de amator, dar nu stiu de ce chiar mi-a placut si l-as mai revedea. L-a fel cum a comentat si El_KaPpa, filmul e un shit, dar parca merita vazut.

0 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top