Moonlight Trailer
Trailer #1 02:04

Saving Santa (2013)

Animaţie, Comedie, Familie | 05 November 2013 (India, United Kingdom, United States of America)

Salvându-l pe Mos Craciun (2013)

Saving Santa

Animaţie, Comedie, Familie (India, United Kingdom, United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Leon Joosen, Aaron Seelman

Producător:

Prana Studios, Prana Animation Studios, Gateway Films

Dată lansare (SUA):

5 Noiembrie 2013

Dată lansare (Romania):

6 Decembrie 2013

Recenzii

rocco123

08.09.2018

Filmul de animație Saving Santa este o aventură de vacanță festiv plăcut și oportună , cu o povestea nesofisticată lipsită în generală de umor. Dispunând de Martin Freeman, Tim Curry, și Ashley Tisdale, filmul are o distribuție solida. Are o serie de numere muzicale fermecătoare și festive pe care copiii mai mici o vor găsi, fără îndoială, de divertisment , datorită calității sale de animație destul de atractivă și o schemă de culori festivă. Cu toate acestea, stilul de animație este destul de crud și personajele nu au un sentiment de viață.

1 0

mihaelatb

08.09.2018

Cu un glob al timpului ce semana cu ceasul dat de Dumbledore, Hermionei, ca sa poata ajunge la toate cursurile, in Harry Potter and the Prisoner of Azkaban. Cu o Vera Baddington ce aducea cu figura Cruellei de Vil din desenul lui Walt Disney. Cu un Bernard, a carui figura mie mi-a displacut, parca era elful rautacios, personajul negativ, nu salvatorul lui Mos Craciun, pozitivul. Toate astea au facut ca sa nu-mi placa filmul. Nici coloana sonora nu a fost cine stie ce. Poate la cei mici sa prinda, dar cei mai marisori, nu mai vorbesc de adulti, nu -l vor aprecia.

0 0

Acsellaaa

08.09.2018

Un film dragut, dar nu spectaculos. Unele secvente se reiau si de 3 ori pe parcursul filmului astfel ca la un moment dat devine plictisitor. Povestea este draguta, iar renul care apare este incredibil de haios.

1 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top