Moonlight Trailer
Trailer #1 02:27

Saving Silverman (2001)

Comedie, Crimă, Romantic | 09 February 2001 (United States of America)

Saving Silverman (2001)

Saving Silverman

Comedie, Crimă, Romantic (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Dennis Dugan

Producător:

Village Roadshow Pictures, NPV Entertainment, Columbia Pictures

Dată lansare (SUA):

9 Februarie 2001

Dată lansare (Romania):

20 Aprilie 2021

Darren Silverman, Warren Le Fessier şi J.D. Mc Nugent sunt prieteni din clasa a cincea. În liceu, Waren făcea parte din echipa de fotbal, J.D. Nugent era mascota echipei, iar Darren era şeful galeriei. In prezent , toţi sunt într-o formaţie rock. Brusc în viaţa lor apareJudith, psihiatră manipulatoare, frumoasă şi cu inimă de gheaţă ce pune mâna pe sărmanul Darren. Îl smulge din gaşcă. Gaşca nu stă pe loc, să-şi lingă rănile, ripostează. 

Recenzii

gabryyy

08.09.2018

Darreen Silverman, un baiat fara prea mult noroc la femei, isi face in sfarsit o prietena care il tine sub papuc. Prietenii lui cei mai buni, Wayne si J.D. McNugent, incearca sa il convinga pe acesta sa nu se insoare cu Judith, constienti ca nu e deloc potrivita pentru el, facand-ul in cele din urma sa se intoarca la prima lui iubire, Sandy.

0 0

Cryss190

08.09.2018

curat comedie :)) una bucata Silverman usor de manipulat de catre viitoarea sotie, doi prieteni unu' si unu', si o frumoasa domnisoara care vrea sa devina calugarita de neasteptat a fost scena in care a aparut si insusi Neil Diamond, care cu muzica sa romantica, parca mai indulceste situatia din final, si nu in ultimul rand, Sandy si Darren isi dau seama ca sunt facuti unul pentru celalalt, Judith ajungand in bratele lui Wayne :D

2 2

alexander_007

08.09.2018

O comedie bunicica. Ideea cu acest baiat care nu are noroc la femei a fost foarte buna. Ce pot sa zic , doar ca este de vizionat!

0 0

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top