Moonlight Trailer
Trailer #1 00:32

Saw IV (2007)

Horror, Thriller, Crimă | 25 October 2007 (United States of America)

Puzzle mortal IV (2007)

Saw IV

Horror, Thriller, Crimă (United States of America)

IMDB Adaugă o recenzie

Regizor:

Darren Lynn Bousman

Producător:

Twisted Pictures, Lions Gate Films

Dată lansare (SUA):

25 Octombrie 2007

Dată lansare (Romania):

11 Iunie 2008

<p>Exact cand lumea credea ca a auzit pentru ultima data de ucigasul nebun pe nume JigSaw si de capcanele sale fara scapare, iata ca iese la suprafata partea a patra din aceasta serie. Dupa cum stim din partea anterioara, ucigasul e mort si la fel si mana sa dreapta Amanda.</p><p> </p><p>La aflarea vestii mortii detectivului Kerry, doi agenti FBI experimentati, <span style="font-family: arial">Strahm si Perez,</span> ajung la locul faptei incercand sa-l ajute pe detectivul Hoffman sa gaseasca sens in indiciile gasite in ascunzatoarea lui JigSaw.</p><p>Pe parcursul investigatiei, ofiterul SWAT Riggs e prins intr-unul dintre labirinturile criminalului, descoperind cu stupoare ca are doar 90 de minute sa treaca de toate capcanele intinse de JigSaw, alternativa fiind moartea. </p><p> </p>

Recenzii

mari_diana

08.09.2018

O porcarie mai mare ca filmul asta n-am vauzt de multa vreme. Nu-mi dau seama cum este ingaduita realizarea unor astfel de filme, cu atata violenta, cruzime, sange si jocuri ale mortii. Si cel mai frustrant este faptul ca astfel de filme au incasari extrem de mari la Box Office si ca multa lume le prefera in schimbul unui film bun. Aceleasi clisee...aceleasi prostii. Nici macar capcanele lui Jigsaw nu mai sunt atat de interesante. Nota 4.7 din partea mea.

5 11

jmekeritza87

08.09.2018

Marfa filmu...:X......

3 7

Patronu

08.09.2018

Ceva mai răsărit ca părţile a doua şi a treia ca structură, însă, în continuare, seria pare lipsită de orizonturi. Singura "plăcere" e să urmăreşti chinurile şi modalităţile de tortură ale personajelor. Filmul doreşte să ofere o oarecare morală lui Jigsaw, însă e greu să distingi ceva într-o asemenea baie de sânge şi măruntaie. Doar pentru cei cărora le-au plăcut părţile anterioare, pe mine m-a dezgustat.

7 16

Filme la cinema în București

Recomandari din comunitate

Top